Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГВодопостачанняКиїв тероризують відключення гарячої води
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Київ тероризують відключення гарячої води

Понад три тисячі столичних будинків залишилися без гарячої води. Левова частина відключень пов'язана з підготовкою тепломереж до нового опалювального сезону.

Понад три тисячі столичних споживачів перебувають без гарячого водопостачання. Причиною незручностей є як гідравлічні випробування, так і пошкодження на тепломережах. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі компанії.

«Станом на 6:00 30 травня 2014 року, в результаті пошкоджень на мережах централізованого опалення та гарячого водопостачання тимчасово без ГВП залишається 78 споживачів. Серед них 19 - в Голосіївському, 24 - в Печерському, 4 - в Подільському, 29 - в Святошинському, 2 - в Шевченківському районах» -  йдеться у повідомленні.

При цьому додається, що протягом останніх трьох діб на тепломережах компанії було усунено 53 пошкоджень, що дало змогу підключити гарячу воду 307 споживачам.

«Внаслідок планових ремонтних робіт на ряді теплових пунктів, тимчасово без ГВП залишається 288 споживачів. Серед них 39 - в Голосіївському, 67 - в Дніпровському, 4 - в Оболонському, 19 - в Подільскому, 20 - в Святошинському, 27 - в Солом`янському, 112 - в Шевченківському районах» - наголошують у повідомленні.

Також зазначається, що у результаті проведення реконструкцій тепломереж тимчасово без ГВП залишається 7 споживачів в Голосіївському, 17 - в Деснянському, 3 - в Оболонському районі.

«Внаслідок проведення гідравлічних випробувань тепломереж відключено 2809 споживачів — 797 - в Голосіївському, 683 - в Дарницькому, 26 - в Оболонському, 440 - в Печерському, 1 - в Подільському, 67 - в Святошинсьокму, 242 - в Солом`янському, 553 - в Шевченківському районах» - резюмують у повідомленні.

Нагадаємо, після Великодня столичні теплоенергетики почали підготовку до опалювального сезону 2014-15 років, зокрема проводити гідравлічні випробування тепломереж, через що по черзі відключають гаряче водопостачання в різних районах містах.

 
Коментарі (0)