Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГКиїв витратив 400 мільйонів гривень на прибирання снігу, якого майже не було
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Київ витратив 400 мільйонів гривень на прибирання снігу, якого майже не було

Через аномально теплу зиму сезону 2019-2020 снігу в столиці не було, але на його прибирання примудрилися витратити сотні мільйонів гривень

Через аномально теплу зиму сезону 2019-2020 снігу в столиці не було, але на його прибирання примудрилися витратити сотні мільйонів гривень.

Комунальна корпорація «Київавтодор» витратила на роботи з прибирання та вивезення снігу в Києві з листопада 2019 по квітень 2020 року 395,42 мільйона гривень. Це відомо з офіційної відповіді Київської міської адміністрації на запит про доступ до публічної інформації.

При цьому в своїй відповіді «Київавтодор» повідомляє, що виділив на цей рік всього 479,5 млн грн. на утримання доріг в осінньо-зимовий період, куди входять роботи з прибирання та вивезення снігу. При цьому в період з листопада 2019 по квітень 2020 комунальна корпорація встигла освоїти на ці роботи 395,42 мільйона.

Варто відзначити, що цієї зими майже не було опадів і мінусової температури, і хоча сніг в столиці і випадав, ні разу не формував покриву, який потрібно було б прибирати. За всю зиму в Києві випало лише 46 мм опадів, переважно у вигляді дощу. Тому залишається тільки здогадуватися на що саме були витрачені майже 400 000 000 гривен.

Ця сума на 60 млн грн. більше суми, яку «Київавтодор» витратив на прибирання снігу в минулому році. Тоді утримання доріг взимку обійшлося столиці в 328 мільйонів гривень. Хоча і минулої зими опадів в Києві було не набагато більше - 156 мм, а температура в середньому близько мінус 4 градуси.

 

 
Коментарі (0)