Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГ«Київенерго» скаржиться на боржників
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

«Київенерго» скаржиться на боржників

Споживачі «Київенерго» заборгували компанії майже 2 млрд грн за теплопостачання. Приблизно стільки ж підприємство повинно «Нафтогазу» за газ, спожитий для виробництва теплової енергії.

Станом на 18 липня заборгованість споживачів перед  «Київенерго» за теплову енергію перевищила 1,8 млрд грн.

З них 1 млрд грн заборгували житлово-експлуатаційні організації Києва та 0,8 млрд – відомчі установи та організації, що фінансуються з державного бюджету.
 
Серед ЖЕО найбільшу заборгованість має КП «Центр обслуговування споживачів Шевченківського району» – 214,7 млн грн., серед відомчих ЖЕО – ДП «Укржитлосервіс» Державного управління справами – 28,9 млн грн., серед ЖБК та ОСББ – ЖК «Академічний-21» – 2,2 млн грн.
 
Близько 4% відомчих установ та організацій, що фінансуються з державного бюджету та з бюджету міста накопичили заборгованість за тепло перед «Київенерго» в 578,3 млн грн або близько 75% від всієї заборгованості цієї категорії споживачів. 
 
Найбільшу заборгованість за тепло перед компанією серед установ, що фінансуються з районного бюджету, має Управління освіти Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації – 69,7 млн грн (9% від загальної заборгованості цієї категорії споживачів).
 
Серед установ, що фінансуються з міського бюджету – Територіальне медичне об'єднання «Психіатрія» у місті Києві – 8,8 млн грн (1,1%).
 
Серед установ, що фінансуються з державного бюджету – Міністерство доходів і зборів України – 2,3 млн грн.
 
Станом на 18 липня, заборгованість «Київенерго» за газ, спожитий для виробництва теплової енергії становить 1,8 млрд грн. 
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», у зв’язку із рішенням Уряду щодо обмеження газопостачання теплоджерел «Київенерго» наразі без гарячої води у столиці перебуває 4471 споживач. Найбільшого водного утиску зазнали мешканці Деснянського району, де без гарячого водопостачання перебувають 1844 споживачі. 
 
Коментарі (0)