Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГТарифи ЖКГ«Київенерго» відкрите до «тарифного» аудиту
Новини ЖКГ
28 Березня 2024 p.
27 Березня 2024 p.
26 Березня 2024 p.
25 Березня 2024 p.
22 Березня 2024 p.
21 Березня 2024 p.
19 Березня 2024 p.
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

«Київенерго» відкрите до «тарифного» аудиту

У «Київенерго» заявляють, що готові надати всі необхідні як документи, так і підтримку незалежному аудитору, який проводитиме експертизу тарифів компанії.

У ПАТ «Київенерго» заявляють, що готові надати незалежному аудитору, який буде обирати КМДА, всю необхідну інформацію для проведення експертизи тарифів компанії. Про це заявив генеральний директор ПАТ «Київенерго» Олександр Фоменко, передає прес-служба компанії.

«Київенерго – прозора й відкрита компанія, орієнтована на надання повної та достовірної інформації про свою роботу. Після істотного підвищення тарифів у червні минулого року ми надали громадськості повну інформацію про структуру тарифів на тепло і гарячу воду. Спеціальний розділ на клієнтському сайті компанії містить вичерпні відповіді на питання щодо тарифоутворення та складові тарифів. Я сподіваюся, що співпраця з незалежним аудитором дозволить підвищити довіру споживачів до роботи теплоенергетиків столиці», – зазначив гендиректор «Київенерго» Олександр Фоменко.

Крім того, у минулому місяці Компанія підготувала та направила на узгодження відповідний тристоронній договір з переможцем конкурсу та КМДА. Зокрема, у договір передбачає співпрацю з компаніями-аудиторами та надання підтримки щодо перевірки тарифів на базі «Київенерго», відповідно до вимог законодавства.

Очікується, що робота незалежного аудитора буде завершена в тримісячний термін від дати підписання договору. Її результатом стане експертний висновок щодо економічної обґрунтованості тарифів на теплову енергію, а також на послуги з централізованого опалення та постачання гарячої води», - зазначають у компанії.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, «Київенерго» в період з 6:00 31.07.15 р. по 6:00 3.08.15 р. в результаті усунення 87 пошкоджень підключено 440 споживачів.

 
Коментарі (0)