Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійКиївське метро «окупували» бабусі
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Київське метро «окупували» бабусі

Голова КМДА незадоволений несанкціонованою торгівлею в метрополітені. На його думку, бабусям, які займаються продажем в метро - там не місце. Якщо начальник «Київського метрополітену» не вирішить цю проблему, йому погрожують звільненням.

Одна з найактуальніших проблем київської підземки - несанкціонована стихійна торгівля. Це підкреслив голова Київської міської державної адміністрації Володимир Бондаренко, передає «Місто Київ».

До речі, голова КМДА заявив, що через несанкціоновану стихійну торгівлю в столичному метрополітені директор підприємства Володимир Федоренко може позбутися своєї посади. Чиновник зазначив, що всьому є межа і вже остаточно пора наводити в підземці порядок у сфері торгівлі.

«Одна «торгова сходинка» в метро коштує в день 50 гривень. І там стоять бабусі, що платять. Люди на цьому живуть, живе і міліція, яка нібито охороняє метрополітен», - сказав пан Бондаренко.
 
Пан Бондаренко підкреслив, що деякі новопризначені голови районних ГА вже звернули увагу на те, чого ніхто до них не бачив у себе під носом, і навели порядок біля деяких станцій столичного метрополітену - позбавили входи і виходи, а також прилеглу територію від несанкціонованої торгівлі.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», київський метрополітен випробував мобільний сходовий підйомник для пасажирів на інвалідних візках. Однак, для його використання потрібно перекривати одні з маршових сходів, що може призвести до скупчення людей на платформі.
 
Коментарі (0)