Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГНовини ЖКГКиївводоканал інформуватиме киян про небезпечні МАФи
Новини ЖКГ
28 Березня 2024 p.
27 Березня 2024 p.
26 Березня 2024 p.
25 Березня 2024 p.
22 Березня 2024 p.
21 Березня 2024 p.
19 Березня 2024 p.
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Київводоканал інформуватиме киян про небезпечні МАФи

Перелік незаконно встановлених МАФів буде постійно оновлюватись, що дасть киянам змогу оперативно дізнаватися про нові потенційно небезпечні об’єкти.

ПАТ «АК «Київводоканал» розпочинає інформаційну кампанію «Обережно, МАФи!», яка має на меті попередити киян про небезпеку відвідування кіосків, кафе, автостоянок та інших тимчасових споруд, які встановлені із порушенням нормативних відстаней від інженерних мереж Товариства та несуть загрозу майну, здоров’ю та життю столичних мешканців.

Про це «У.К.» повідомили у прес-службі ПАТ «АК «Київводоканал»

В зв’язку з цим, на сайті Київводоканалу опубліковано перелік малих архітектурних форм, які розміщені безпосередньо на інженерних мережах, що становить очевидну небезпеку не тільки для тих людей, які там працюють, але і для їхніх відвідувачів. Переглянути перелік можна, натиснувши кнопку «Обережно, МАФи!».

Окрім адрес, за якими розташовані об’єкти, в переліку вказані дані про приписи, що були надані власникам всіх без виключення тимчасових споруд, встановлених на водопровідних та каналізаційних мережах. Переглянувши дати надання приписів, можна помітити, що деякі попередження ігноруються вже протягом десяти років.

Через відсутність реакції власників МАФів на приписи Товариства, Київводоканал закликає громадськість звернути увагу на потенціальну загрозу, яку несуть незаконно встановлені об’єкти та бути обережними, користуючись послугами тимчасових споруд, які розташовані в охоронній зоні та безпосередньо на водоводах та колекторах.

Перелік незаконно встановлених МАФів буде постійно оновлюватись, що дасть киянам змогу оперативно дізнаватися про нові потенційно небезпечні об’єкти.

Варто зауважити, що розташування малих архітектурних форм в охоронній зоні мереж ПАТ «АК «Київводоканал» унеможливлює локалізацію та ліквідацію аварій, що почастішали останнім часом.  В свою чергу це спричинює значні затоплення у короткі терміни, забруднення навколишнього середовища стічними водами, вихід з ладу різноманітного обладнання тощо.

Анна Недогибченко

 
Коментарі (0)