Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГВодопостачанняКиївводоканал від бюветів не відмовляється
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Київводоканал від бюветів не відмовляється

Згідно з документом Київводоканал буде надавати послуги з монтажу, технічного обслуговування і ремонту насосів та компресорів 118 бюветних комплексів

Київводоканал здійснюватиме технічне обслуговування столичних бюветів впродовж 2012 року.

Про це йдеться у договорі від 21 квітня 2012 року, укладеному між ПАТ «АК «Київводоканал» та Спеціалізованим водогосподарським комунальним підприємством виконавчого органу Київської міської ради «Київводфонд», яке виступає балансоутримувачем бюветів, інформує прес-служба столичного водоканалу.

Згідно з документом Київводоканал буде надавати послуги з монтажу, технічного обслуговування і ремонту насосів та компресорів  (послуги по технічному обслуговуванню і поточному ремонту конструктивних елементів (крім водоочисного обладнання) 118 бюветних комплексів, у тому числі:

Голосіївський район – 9 комплексів, Дарницький район – 20, Дніпровський район – 20, Деснянський район – 20, Оболонський район – 16, Печерський район – 4, Подільський район – 12, Святошинський район – 3, Солом’янський район – 3, Шевченківський район – 11.

Ще 66 бюветів будуть обслуговуватись Київводоканалом після проведення балансоутримувачем відповідних ремонтно-відновлювальних робіт. Слід зазначити, що спеціалісти Київводоканалу забезпечують технічне обслуговування та ремонт насосного, технологічного і електротехнічного обладнання бюветних комплексів. Закупка основного обладнання здійснюється за рахунок балансоутримувача.

Ціна договору з технічного обслуговування бюветів на рік склала  майже 4,6 млн грн.

За умовами договору, виконавець  не несе  відповідальності  за якість вихідної води на бюветних  комплексах, крім випадків, якщо   погіршення  води  сталося з його  вини. Однак до переліку робіт, які згідно із договором виконує Київводоканал, також входить здійснення періодичного контролю безпечності та якості питної води з бюветів, відповідно до вимог ДСанПіН 2.2.4-171-10 «Гігієнічні вимоги до води питної, призначеної для споживання людиною».

Повідомляємо, що наразі через вихід з ладу насосних агрегатів не працюють бювети за адресами: вул. Васильківська, 47; вул. Городецького, 8 та бювет по вул. Генерала Потапова.

 

Ольга Гальчинська

 
Коментарі (0)