Рус Укр
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Кличко «морозить» киян

Мешканці столиці мерзнуть у квартирах. З приходом морозів температура у помешканнях не піднімається вище +15. У КМДА заявили, що працюють над вирішенням цього питання.

Кияни скаржаться на низьку температуру у квартирах. З приходом морозів позначка на термометрі не піднімається вище 15 градусів. Незважаючи на захмарні рахунки на тепло, жителі змушені витрачатися ще й на світло, тому що кімнати гріють обігрівачами, повідомляє «КиевVласть».

«Одягаю один халат, а поверх ще один. Обігрівача немає. Але минулого місяця за тепло віддала 1100 грн. За що ще обігрівач оплачувати? Шкода сімей, де діти малі - захворіють при такій температурі. Одягайте їх тепліше - це я як лікар кажу», - заявила мешканка з лівого берега Людмила.

В квартирі Костянтина +15. У спальні, яка є найменшою за площею, сім'я включає обігрівач.

«А куди дінешся? Холодно. У дитячій зараз +14. У нас маленька дитина. Треба якось грітися, тому рятуємося обігрівачем», - розповів Костянтин. Великого рахунки за світло не боїться. Каже, що лікуватися вийде дорожче.

Деякі кияни пишуть сумні листи меру в Facebook. «Лист моєї дочки до Мера Києва. Шановний Мороз Кличко. Я народилася в 2015 році і ніколи ще не бачила зими. Тому мені дуже сподобалося, коли ви зробили наш двір, машинки і дерева білими. Особливо мені сподобалося, що тепер мене не треба довго одягати, щоб я «погуляла» на вулиці. Тому що ви, Мороз, принесли вулицю в мій будинок. Тепер одягають не лише мене. Мама і тато теж ходять у кількох светрах. А я «гуляю» не виходячи з дому», - написав «лист 7-місячної дочки» Вадим Козлов.

У Київській адміністрації запевнили, що працюють над вирішенням цього питання.

«Про проблему ми знаємо. Зараз збирається оперативний штаб. Будемо оперативно вирішувати», - заявили в КМДА.

Нагадаємо, у Києві відбиратимуть житло за комунальні борги лише у принципових боржників. Столична влада вирішуватиме питання щодо арешту житла через заборгованість за ЖКП з кожною сім’єю в індивідуальному порядку.

 
Коментарі (0)