Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГТарифи ЖКГКличко нагадав киянам про 10% -ву знижку на оплату послуг ЖКГ
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Кличко нагадав киянам про 10% -ву знижку на оплату послуг ЖКГ

Жителям Києва, які оплачують вартість послуг ЖКГ до кінця місяця, діє 10% -ва знижка, повідомив мер Києва Віталій Кличко.

 

Жителям Києва, які оплачують вартість послуг ЖКГ до кінця місяця, діє 10% -ва знижка, повідомив мер Києва Віталій Кличко. Раніше для її отримання кияни повинні були провести оплату до 20-го числа.

"Нагадаю, що в столиці діє пільговий період оплати за комунальні послуги. І, якщо до пандемії знижку в 10% отримували ті, хто заплатить до 20 числа поточного місяця, то тепер знижка діє для всіх, хто оплатить послуги до кінця місяця", - зазначив він.

При цьому він підкреслив, що від рівня оплати за комунальні послуги залежить робота інфраструктури столиці.

"Місто має платити за газ, воду, паливо. 20 тис. Працівників комунальних підприємств повинні отримувати зарплату, щоб забезпечувати функціонування комунальних мереж. Тому прошу киян: платите за послуги вчасно", - додав він.

Кличко нагадав, що навесні цього року місто створив кілька онлайн-сервісів для киян.

"І кияни можуть платити за допомогою особистих кабінетів на сайтах муніципальних підприємств" Центр комунального сервісу "і" Головний інформаційно-обчислювальний центр ". Також ми продовжуємо безкоштовно навчати киян користуватися онлайн-сервісами по оплаті ЖКП і дистанційно вирішувати питання зі сфери ЖКГ", - сказав градоначальник.

Навчання на курсах в "Центрі комунального сервісу" за два роки пройшло більше 3 тис. Жителів столиці. Кличко підкреслив, що вміння користуватися такими сервісами особливо важливо для людей старшого віку, щоб вони не стояли в чергах для оплати комунальних послуг.

Нагадаємо, в жовтні цього року кількість домогосподарств з боргами за спожитий газ зросла до 60% в порівнянні з попередніми періодами. Зниження рівня розрахунків спровокував, зокрема, заборона на відключення боржників і штрафи через карантину.

 

 

 
Коментарі (2)
Коля Пухов
23 Листопада 2020 p. 23:35
Є знижка, але не 10 відсотків, а менше; і ця мізерна знижка повністю поглинається сплатою за "комісію". ------------------ Раніше, до 2014 року, теж була знижка, і була вона вдвічи більшою, а "комісій" взагалі не було.
Коля Пухов
24 Листопада 2020 p. 00:06
Батареї почали гріти у Києві з 16-го жовтня 2020 р., а 23 листопада того ж року опалення раптом вимкнули. За цей час кожній квартирі нарахували за опалення, як мінімум, по 1000 грн. - подавaли опалення, коли на вулиці було тепло і вимкнули перед самими холодами. В якій ще країні можливий такий маразм?