Рус Укр
ГоловнаКиївські будніТарифи ЖКГКличко просить Кабмін виділити додатково 4,3 млрд грн для надання субсидій
Новини ЖКГ
28 Березня 2024 p.
27 Березня 2024 p.
26 Березня 2024 p.
25 Березня 2024 p.
22 Березня 2024 p.
21 Березня 2024 p.
19 Березня 2024 p.
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Кличко просить Кабмін виділити додатково 4,3 млрд грн для надання субсидій

Київська міська державна адміністрація просить Кабінет Міністрів виділити додатково 4,3 млрд гривень на надання субсидій населенню для оплати житлово-комунальних послуг у 2017 році.
Київська міська державна адміністрація просить Кабінет Міністрів виділити додатково 4,3 млрд гривень на надання субсидій населенню для оплати житлово-комунальних послуг у 2017 році. Про це йдеться в листі мера Києва, голови Київміськадміністрації Віталія Кличка прем'єр-міністру Володимиру Гройсману.
 
"Прошу Вас ініціювати зміни до Закону України "Про державний бюджет на 2017 рік", яким передбачити збільшення обсягу відповідної субвенції з державного бюджету на 4 311 млн гривень", - сказано у листі.
 
Йдеться про надання пільг та житлових субсидій населенню на оплату електроенергії, природного газу, послуг тепло-, водопостачання і водовідведення, квартирної плати (утримання будинків і споруд та прибудинкових територій), вивезення побутового сміття та рідких нечистот.
 
Крім того, з метою погашення кредиторської заборгованості минулих років, пропонується доручити Міністерству фінансів внести зміни до щомісячного розподілу субвенції шляхом наближення асигнувань на лютий у сумі 390 млн гривень.
 
В 2016 році потреба в коштах на надання пільг та житлових субсидій населенню в Києві склала 2,437 млрд гривень, з них тільки 1,465 млрд гривень були передбачені субвенцією.
 
За станом на 1 січня 2017 року кредиторська заборгованість із виплати субсидій склала 966,3 млн гривень, з них 481,4 млн. гривень - прострочена.
 

Державний бюджет на 2017 рік передбачає виділення Київській міській державній адміністрації 1 170 957 100 гривень на надання субсидій населенню на оплату житлово-комунальних послуг. 

 
Коментарі (1)
Коля Пухов
27 Лютого 2017 p. 21:41
А у яку сторону перерахують субсидії? У тому році у зв"язку із збільшенням тарифів субсидії були, як не дивно, значно зменшені. Тому актуальним є питання: чи можна відмовитись від перерахунку субсидії?