Рус Укр
ГоловнаКиївські будніВодопостачанняКличко просить уряд повернути киянам гарячу воду
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Кличко просить уряд повернути киянам гарячу воду

Міський голова Києва Віталій Кличко закликав впровадити мораторій на відключення від газопостачання об’єктів, що забезпечують киян комунальними послугами

Міський голова Києва Віталій Кличко закликав впровадити мораторій на відключення від газопостачання об’єктів, що забезпечують киян комунальними послугами, поки держава не проведе взаєморозрахунки з тепло- та газопостачальними підприємствами, повідомляє прес-служба відомства.

«Усі ви знаєте про складну ситуацію, яка склалася з гарячим водопостачанням у місті. І причина – вже не тільки гідравлічні випробування. У столиці зупинили газопостачання ТЕЦ-6, яка забезпечує теплоенергією Деснянського району Києва. Я звернувся до уряду з тим, аби вирішити цю проблему – запровадити мораторій на припинення енергопостачання стратегічних об’єктів, що забезпечують населення життєво важливими послугами,» – заявив Кличко.

За його словами, відключення здійснив «Укртрансгаз» – дочірнє підприємство «Нафтогазу» – через борг, сума якого перевищує 370 млн грн, із яких 108 млн грн – непрофінансовані з державного бюджету субсидії та пільги.

Тим часом, 31 травня «Укртрансгаз» оприлюднив заяву про те, що підприємства «Київенерго» сформували заборгованість перед Укртрансгазом, яка складає більше 52% заборгованості всіх тепловиробників України.

«Київенерго» у свою чергу раніше, 23 травня, повідомляло про борги за тепло і гарячу воду з боку населення і державного бюджету з компенсації пільг та субсидій.

1 травня стартувала оновлена програма нарахування субсидій. Відтепер, зокрема, на субсидії можуть претендувати люди, що живуть у садових будинках, а соціальна норма для непрацездатних людей зросте.

 

 
Коментарі (1)
Коля Пухов
01 Червня 2017 p. 20:59
У платіжках взимку була записана хороша субсидія, народ вірив і платив менше, тобто з урахуванням цієї субсидії. А тепер , виходить, усі ці "субсидіанти" вважаються боржниками.