Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГБудівництвоМінрегіон береться за будівництво на Андріївському узвозі
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Мінрегіон береться за будівництво на Андріївському узвозі

Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України розв’язуватиме проблему будівництва на Андріївському узвозі в Києві комплексно.

Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України розв’язуватиме проблему будівництва на Андріївському узвозі в Києві комплексно. На цьому прикладі має бути продемонстровано алгоритм взаємодії забудовника, інвестора та територіальної громади, який має унеможливити виникнення будівельних скандалів. Про це сказав міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Анатолій Близнюк під час першого засідання Урядової комісії з питань перевірки обґрунтованості будівництва на Андріївському узвозі в Києві, повідомили у прес-службі Мінрегіону.

«Ми повинні називати речі своїми іменами. На проблему слід дивитися ширше – не тільки на постраждалу ділянку. Увесь Андріївський узвіз слід розглянути, як елемент Генерального плану міста. Архітектори мають представити детальний проект, яким він має бути, з громадськістю необхідно все погодити, а всі власники – будувати лише те, що їм запланували професіонали та погодила громадськість», – наголосив Анатолій Близнюк.

За його словами, посадові особи всіх залучених до роботи в Комісії відомств за своїм напрямком повинні до наступного засідання зібрати вичерпні відомості про всі об’єкти та роботи, які ведуться чи тільки плануються на цій унікальній київській вулиці.

«Ці дані потрібні по кожному об’єкту без винятку, і стосуватиметься це абсолютно всіх – міської адміністрації, відомств, які вже залучені, чи будуть залучені пізніше», – відзначив очільник Мінрегіону.

Як наголосив Анатолій Близнюк, скандал спричинила відсутність координації між учасниками процесу реконструкції, формальний підхід та відсутність діалогу з громадськістю. За його словами, після збору всіх вихідних даних, Урядова комісія забезпечить максимальну публічність вироблення та застосування своїх рішень.

Нагадаємо, у Києві триває облаштування Андріївського узвозу. Голова Київської міської державної адміністрації Олександр Попов підписав розпорядження, яким затвердив проект реставрації та ремонту фасадів забудов.

Анна Недогибченко

 
Коментарі (0)