Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГБудівництвоМістобудівний кадастр забере у столиці мільйони
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Містобудівний кадастр забере у столиці мільйони

Цільова програма створення та впровадження Містобудівного кадастру Києва на 2013-2015 роки забере з міського бюджету 77,43 млн грн.

Сьогодні на пленарному засіданні Київська міська рада підтримала проект рішення «Про затвердження Міської цільової програми створення та впровадження Містобудівного кадастру міста Києва на 2013-2015 роки».

Про це «У.К.» повідомили в пресс-службі установи.

Як зазначила на брифінгу заступник міського голови – секретар Київради Галина Герега, цільовою програмою передбачається створення містобудівного банку даних столиці у форматі Містобудівного кадастру.

«Фактично мова йдеться про створення інформаційної моделі міста, в якій відображатимуться геопросторові дані про територію, екологічні, інженерно-геологічні умови, характеристики будинків та споруд, державні стандарти і правила, містобудівна та проектна документація».

Як пояснила Галина Герега, створення кадастру дозволить організувати систему моніторингу об’єктів містобудівної діяльності, ліквідувати диспропорції у використанні територій, підвищити ефективність їх використання та в цілому дозволить сформувати та впровадити єдину міську політику з розвитку містобудівної діяльності і територіального планування у столиці.

Крім того наявність єдиного банку даних, що включатиме весь спектр інформації про місто, дозволить визначати найбільш ефективні  вкладення у розвиток інфраструктури столиці та сприятиме залученню інвестора.

Також це дасть змогу забезпечувати інформаційні потреби як державних органів, організацій та органів місцевого самоврядування, так і власне громадян.

Фінансування програми передбачено на рівні 77,43 млн грн з міського бюджету.

 
Коментарі (0)