Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГБудівництвоМіжнародні компанії змагаються за українське метро
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Міжнародні компанії змагаються за українське метро

КП «Київсистемоменеджмент» отримало шість заявок від компаній міжнародного рівня для участі у конкурсі з визначення виконавця підготовчих робіт з реалізації проекту будівництва четвертої лінії метрополітену.

КП «Київсистемоменеджмент» отримало шість заявок від компаній міжнародного рівня для участі у конкурсі з визначення виконавця підготовчих робіт з реалізації проекту будівництва четвертої лінії метрополітену в напрямку житлового масиву  «Вигурівщина-Троєщина».

Про це «У.К.» повідомили в прес-службі Київської міської державної адміністрації.

За словами голови комітету з конкурсних торгів КП «Київсистемоменеджмент» Олександра Падалко, наразі це один із найбільш актуальних проектів з будівництва метрополітену в Європі. Тому, завданням підприємства було залучити для участі у конкурсі такі компанії, фах яких дозволить розробити проектну документацію світового стандарту якості, яка буде зрозумілою інвесторам з різних країн світу.

КП «Київсистемоменеджмент» отримало заявки на участь у конкурсі від консорціуму «Geci International/Systra/Arzinger», єдину заявку від компаній ПАТ «Дочірній банк Сбербанку Росії», ТОВ «Кліфорд Чанс», ТОВ «Євро-Україна Консалтінг», заявку від ТОВ «Ernst&Young», від «Zagope – Construcoes e Engenharia, S.A.», від компанії «Федеральний центр проектного фінансування», та останню від ТОВ «KPMG-Україна».

«Цей проект можна назвати унікальним: ми отримаємо проектну документацію, що відповідатиме світовим стандартам, і модель співпраці між державою та приватним капіталом, яка дозволить ефективно використовувати наявні муніципальні та державні активи. Бюджетних коштів для рефінансування витрат інвестора використано не буде. Це перший такий досвід в Україні», – зазначив Олександр Падалко.

За результатами конкурсу буде підписано договір на виконання підготовчих робіт.

 
Коментарі (0)