Рус Укр
ГоловнаВибір редакціїМістобудуванняНа Бесарабській площі організовано два нових наземних регульованих пішохідних переходи
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

На Бесарабській площі організовано два нових наземних регульованих пішохідних переходи

На Бесарабській площі організовано два нових наземних регульованих пішохідних переходи. В рамках цього було встановлено два нових світлофорних об’єкти, які з 24 грудня 2016р працюють у тестовому режимі
На Бесарабській площі організовано два наземні пішохідні переходи та встановлено два нові світлофори. Про це йдеться в повідомленні Центру організації та безпеки дорожнього руху м. Києва.
 
“На Бесарабській площі організовано два нових наземних регульованих пішохідних переходи. В рамках цього було встановлено два нових світлофорних об’єкти на Бесарабській площі, які з 24 грудня 2016 року працюють у тестовому режимі”, — йдеться в повідомленні.
 
Зазначається, що це лише частина заходів з підвищення безпеки дорожнього руху на ділянці біля Бесарабського ринку, а також підвищення зручності пішохідного руху і доступності міського простору для людей з обмеженими можливостями пересування.
 
Також демонтовано нерегульований пішохідний перехід біля бокового входу у Бесарабський ринок, який знаходився у зоні обмеженої видимості водіїв, тут вже демонтовано дорожні знаки і найближчим часом має бути демарковано розмітку та встановлено направляючі пішохідні огородження.

Крім того у Центрі закликали водіїв та пішоходів бути уважними та звертати увагу на нові технічні засоби регулювання дорожнього руху. 

 
Коментарі (0)