Рус Укр
ГоловнаВибір редакціїВодопостачанняНа час випробувань тепломереж частина Києва залишиться без гарячої води
Новини ЖКГ
18 Березня 2024 p.
15 Березня 2024 p.
14 Березня 2024 p.
13 Березня 2024 p.
12 Березня 2024 p.
08 Березня 2024 p.
06 Березня 2024 p.
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

На час випробувань тепломереж частина Києва залишиться без гарячої води

На час випробувань тепломереж гаряче водопостачання припинять для частини споживачів Святошинського та Подільського районів
На час проведення випробувань тепломереж гаряче водопостачання буде припинене для частини споживачів Святошинського та Подільського районів столиці. Про це повідомило ПАТ «Київенерго», яке продовжує гідравлічні випробування тепломереж, що перебувають у зоні відповідальності компанії.
 
Так, із 3 до 17 травня випробування тепломереж проводять від районної котельні «Веркон». На цей період гаряче водопостачання тимчасово припинено для 24 житлових будинків, 1 дитсадка та 11 відомств у Святошинському районі.
 
Із 4 до 18 травня випробування тепломереж проводять від районної котельні «Виноградар». На цей період гаряче водопостачання тимчасово припинено для 245 житлових будинків, 5 лікувальних закладів, 24 дитячих садків, 13 шкіл і 70 відомств у Подільському районі.
 

«Київенерго» закликає містян бути уважними та дотримуватись заходів безпеки: при виникненні провалин ґрунту чи асфальту або появі води чи пари на поверхні за жодних обставин не наближатися до них. Натомість необхідно повідомити про пошкодження, зателефонувавши до контакт-центру підприємства за номером 15-88 (із мобільного – 202-15-88). 

 
Коментарі (1)
Коля Пухов
06 Травня 2017 p. 21:40
У нормальних країнах усі планові ремонти і випробування тепломереж давно проводяться без відключення гарячого водопостачання. --------------------------------------------------------------------------Одним із пережитків соціалістичного режиму є регулярні відключення гарячого водопостачання , особливо у неопалювальний період. Але чомусь теперішній олігархічний режим не бореться із цим рудиментом "совка", навіть навпаки, посилює та поглиблює його. От би де показати перевагу капіталізма над соціалізмом! Але у нас за 25 років незалежності нічого у цьому плані не зроблено на краще... Натомість олігархічний режим руйнує пам"ятники, перейменовує вулиці, зупинки..., а кому це потрібно, крім самих олігархів?