Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГВодопостачанняНа київський БСА модернізували систему опалення
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

На київський БСА модернізували систему опалення

Модернізація існуючої системи опалення, а саме встановлення високоефективної теплонасосної станції, була проведена з метою зменшення споживання теплової енергії від джерел централізованого теплопостачання
Модернізація існуючої системи опалення, а саме встановлення високоефективної теплонасосної станції, була проведена з метою зменшення споживання теплової енергії від джерел централізованого теплопостачання, повідомляє прес-служба підприємства.
 
Завдяки цьому, тільки за четвертий квартал 2017-го року було досягнуто економії 90 тис. грн. при середній добовій температурі-3 -5 С. При зниженні температури до -10 - 15 С планується досягнення економії близько 240 тис. грн. за квартал.
 
Додатково:
 
Правобережна станція є структурним підрозділом Бортницької станції аерації і призначена для прийому і перекачування, з попереднім вилученням великих відходів, побутових та промислових стічних вод до голови очисних споруд БСА. Проектна потужність насосної станції 600 000 м3/добу.
 
Територіально насосна станція розміщена в правобережній частині м. Києва, тому опалення і гаряче водопостачання станції здійснюється з тепломережі Київської ТЕЦ №5. Річна потреба тепла складає 274,307 Гкал/рік.
 
Улаштування на Правобережній насосній станції високоефективної теплонасосної станції є одним з найперспективніших напрямків енергозбереження.
 

Тепловий насос використовує тепло, яке постійно присутнє в стічних водах і перетворює його на корисне тепло для опалення та гарячого водопостачання. Позитивним моментом у цьому способі одержання корисного тепла є те, що при практично необмеженому використанні джерела тепла (стоки, які перекачуються), не використовується зовнішнє теплопостачання та не завдається шкода навколишньому середовищу. 

 
Коментарі (0)