Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійНа столичні вулиці прийшов ремонт
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

На столичні вулиці прийшов ремонт

Столичні автошляхи поступово приводять до ладу. Впродовж минулого тижня дорожні роботи проходили на шести вулицях міста.

У столиці тривають ремонти дорожнього покриття. Так, у період з 15 до 22 вересня КК «Київавтодор» виконував капітальний ремонт на вулицях Празькій, Бориспільській, Оноре де Бальзака, Народній, Межигірській, Стуса. Про це повідомляє прес-служба КМДА.

Згідно з повідомленням, на вулиці Празькій здійснювались підготовчі дорожні роботи на непарній стороні. Наразі завершено влаштування верхнього шару асфальтобетонного покриття на парній стороні на площі 12 тис. кв. м.

На вулиці Бориспільській виконувались роботи із влаштування тротуарів на площі 2230 кв. м та благоустрою території. Дорожні роботи на об’єкті завершені в повному обсязі.

На вулиці Оноре де Бальзака здійснені підготовчі дорожні роботи, а також влаштовано асфальтобетонне покриття на тротуарах на площі 780 кв. м.

На вулиці Народній влаштовані тротуари на площі 2370 кв. м, а на вулиці Межигірській виконані підготовчі дорожні роботи та укладання верхнього шару асфальтобетонного покриття на площі 5100 кв. м.

Окрім того, на вулиці Василя Стуса виконані роботи із заміни та ремонту люків оглядових колодязів, а також влаштоване покриття заїздів.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, впродовж наступного місяця столицю готуватимуть до зими. Комунальні служби міста поліпшуватимуть рівень благоустрою, санітарного та технічного стану об’єктів міської інфраструктури.

 
Коментарі (0)