Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГТарифи ЖКГНацкомісія «повісила» на киян плату за обслуговування теплопунктів
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Нацкомісія «повісила» на киян плату за обслуговування теплопунктів

Нацкомісія, що здійснює держрегулювання у сферах енергетики та комунальних послуг своїм рішенням заборонила «Київенерго» та ЖЕО укладати договори на компенсацію витрат з утримання теплового обладнання.

ПАТ «Київенерго» більше не матиме змоги укладати договори з ЖЕО на компенсацію витрат з утримання індивідуального теплового обладнання. Відповідне рішення прийнято Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг (НКРЕКП), передає прес-служба «Київенерго».

«Так, відповідно до листа НКРЕКП від 17.08.2015 №8562/18/61-15 технічне обслуговування індивідуального теплового пункту, який не є у власності «Київенерго» , має здійснюватися за рахунок виконавця послуг з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій шляхом включення цих витрат до структури тарифу на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій», - наголошується в повідомленні.

Примітно, що витрати на технічне обслуговування та ремонт конструктивних елементів внутрішньобудинкових систем гарячого водопостачання та централізованого опалення включаються до тарифу на послугу з утримання будинків, споруд та прибудинкових територій згідно з Порядком формування тарифів на відповідні послуги, що затверджений постановою Кабінету Міністрів України від 01.06.2011 № 869.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, «Київенерго» запровадило практику виїзного обслуговування клієнтів. Тепер звернутися до компанії без черги зможуть мешканці не тільки Голосіївського району, а й Дніпровського, Деснянського, Святошинського, Оболонського.

 
Коментарі (0)