Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГВодопостачанняНово-Дарницький колектор відновлять за кошти міського бюджету
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Ново-Дарницький колектор відновлять за кошти міського бюджету

Цього року на планові роботи з реконструкції об’єктів київського каналізаційного господарства місто планує спрямувати понад 120 млн грн.
Про це сьогодні 4 січня розповів заступник міського голови Петро Пантелеєв під час огляду ходу протиаварійних робітна перетині вулиць Тростянецької та Горлівської, повідомляє прес-служба ПрАТ «АК «Київводоканал».
 
Цього року на планові роботи з реконструкції об’єктів київського каналізаційного господарства місто планує спрямувати понад 120 млн грн. Насамперед, масштабні роботи будуть виконані на Ново-Дарницькому каналізаційному колекторі, де кілька тижнів тому сталася аварія, а також на завершення робіт на Борщагівському каналізаційному колекторі.
 
Не зважаючи на надскладні умови через насичену в даному місці кількість підземних комунікацій: високовольтні електричні кабелі, газопровід середнього та низького тиску, телефонні кабелі та інші, роботи виконуються згідно з графіком та у дві зміни. Роботи виконує підрядна організація ПрАТ «Київметробуд», які триватимуть близько місяця. Як зазначає голова штабу по ліквідації аварії на Ново-Дарницькому колекторі, заступник генерального директора ПрАТ «АК «Київводоканал» Вячеслав Бінд: «На сьогоднішній день ми дійшли до ґрунтових вод. Після цього буде здійснено водозниження, щоб дійти до труби діаметром 700 мм., визначити її стан і масштаб аварії»
 
Ново-Дарницький колектор побудований у 1972 році. На ньому 15 грудня 2017 року відбулося пошкодження, спричинене розгерметизацією колектора, та як наслідок, виносом ґрунту.
 
На сьогоднішній день на період ліквідації аварії самопливного каналізаційного колектора Д=700 мм Ново-Дарницького колектора Д=2900 мм по вул. Тростянецька ріг вул. Горлівської встановлено тимчасову перекачку стоків. В ході підготовчих робіт для влаштування шурфа в місці пошкодження просвердлено 15 бурових свердловин для встановлення металевого кріплення. В місці пошкодження колектора влаштовується шурф з метало-дерев’яним кріпленням, виходячи з  глибини залягання труби (понад 6 м.) та насиченості комунікаціями міста розташування котловану.
 

Зазначимо, що трамвайні колії на місці аварії демонтовано, тимчасово призупинено рух трамваю № 8. Замість нього від вул. Славгородської до станції м. Позняки курсує автобус. Проте, проїжджу частину не перекрито. 

 
Коментарі (0)