Рус Укр
ГоловнаКоментаріВодопостачанняО.Кучеренко:«Підвищення в Києві тарифу на воду на 50% не можна обґрунтувати зростанням електроенергії»
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

О.Кучеренко:«Підвищення в Києві тарифу на воду на 50% не можна обґрунтувати зростанням електроенергії»

Підвищення в Києві тарифу на водопостачання та водовідведення майже на 50% не можна обґрунтувати зростанням вартості електроенергії і паливно-мастильних матеріалів
Підвищення в Києві тарифу на водопостачання та водовідведення майже на 50% не можна обґрунтувати зростанням вартості електроенергії і паливно-мастильних матеріалів, це в ефірі телеканалу NEWSONE заявив екс-міністр з питань ЖКГ Олексій Кучеренко.
 
«Можу вам сказати, що ніяка електроенергія і паливно-мастильні матеріали в півтора рази подорожчати відразу не можуть. Це нісенітниця. Будь-яка монополія може намалювати будь-який план і обгрунтувати будь-які тарифи», - сказав екс-міністр з питань ЖКГ Олексій Кучеренко.
 
Олексій Кучеренко вважає, що таким чином київська влада і ПрАТ «АК «Київводоканал» перевіряють реакцію киян - «якщо вони звикли, що їх «доять», тоді їх потрібно «доїти», якщо ж вони проти цього - значить потрібно робити якісь альтернативні кроки».
 
Так само Олексій Кучеренко нагадав, що три місяці тому ПрАТ «АК «Київводоканал» намагалося обґрунтувати підвищення тарифів на 20%, але зараз спостерігає різкий стрибок майже до 50%.

 

 
Коментарі (1)
Коля Пухов
10 Червня 2018 p. 21:44
Не тарифи і ціни зростають, а знецінюються українські гроші - лише зовні це виглядає як підвищення цін і тарифів.-------------------------------------------------------------- Нехай у вас є певна сума гривень, за яку ви можете купити певну кількість товару або послуг. Ви не витратили ці гроші з метою економії, пройшов деякий час, ціни зросли і з"ясувалося, що тепер за ці гроші ви можете купити лише частину від попередньої кількості товару або послуг. Фактично це означає, що за час вашої затримки з покупкою вас просто-напросто обікрадено. ----------------------------------------------------------------------Знецінення національних грошей, тобто інфляція, - це не що інше як грабунок людей владою тієї держави, яка провадить таке знецінення.