Рус Укр
ГоловнаКиївські будніБлагоустрійПопов наказав перерахувати усі стадіони
Новини ЖКГ
28 Березня 2024 p.
27 Березня 2024 p.
26 Березня 2024 p.
25 Березня 2024 p.
22 Березня 2024 p.
21 Березня 2024 p.
19 Березня 2024 p.
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Попов наказав перерахувати усі стадіони

Голова КМДА доручив провести паспортизацію спортивних об’єктів Києва. За задумом столичної влади, це дозволить скласти детальну карту розташування наявних спортмайданчиків та допоможе виявити території, де є потреба у їхньому створенні.

У столиці проведуть детальний моніторинг наявного стану, перспектив розвитку та паспортизацію усіх об’єктів спортивної інфраструктури.

Таке рішення ухвалили на засіданні Координаційної ради з питань фізичної культури і спорту КМДА, що відбулася 11 вересня під головуванням очільника міськдержадміністрації Олександра Попова, інформує прес-служба столичної адміністрації.

Відповідну роботу вже здійснили в Оболонському районі. Проведення спільного соціологічного моніторингового дослідження дало змогу скласти детальну карту розташування наявних спортивних майданчиків та сприяло виявленню територій, де є потреба у їхньому створенні. Розглянувши представлені результати першого дослідження, учасники засідання підтримали ідею проведення моніторингу стану та паспортизації об’єктів спортивної інфраструктури у кожному районі Києва.

Крім того, голова КМДА Олександр Попов доручив профільному департаменту протягом десяти днів розробити та представити проект, а також підготувати бюджетні пропозиції щодо роботи мережі центрів «Спорт для всіх».

Наразі зазначені центри фізичного здоров’я населення функціонують у Деснянському та Подільському районах міста. Зокрема, до мережі Деснянського центру входить 12 спортивних клубів за місцем проживання, а до Подільського 11 клубів. Загалом у закладах культивується 24 спортивні напрямки.

«У столиці існує потужна база об’єктів спортивної інфраструктури, однак вона абсолютно не задовольняє потреби мешканців нашого міста. Саме тому спільними зусиллями громадськості та працівників профільного департаменту ми повинні створити усі необхідні умови для наближення та доступності спорту. Зокрема, розвиток проекту «Спорт для всіх» дозволить підвищити значення фізичної культури у повсякденному житті киян, допоможе зміцнити здоров’я та сформувати серед дітей, підлітків, молоді й дорослого населення моду на здоровий спосіб життя», – зазначив Олександр Попов.

Як повідомляла раніше «Україна Комунальна», у столиці визначено три компанії-інвестора, які візьмуть на себе облаштування спортивних об’єктів на Дніпровських островах. На облаштування цих об'єктів інвестори витратять понад 35 млн грн.

 

Ольга Гальчинська

 
Коментарі (0)