Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГПопов невдоволений темпами реформи ЖКГ у Києві
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Попов невдоволений темпами реформи ЖКГ у Києві

Очільник КМДА запевнив, що місто отримає фінансування галузі у тому обсязі, який передбачений бюджетом, і навіть розраховує на додаткові ресурси з державної скарбниці.

Позитивні зміни у міському господарстві є, але темпи їх впровадження назвати задовільними важко – так охарактеризував реалізацію реформи  житлово-комунального господарства у столиці голова КМДА Олександр Попов.

Про це він сказав, підсумовуючи засідання Комітету з економічних реформ, інформує прес-служба КМДА.

«Чи задовольняють нас темпи позитивних зрушень? Я думаю, ні. І багато в чому це спричинено людським фактором. За однакових умов ми маємо різний результат у різних районах – це свідчення якості роботи районних адміністрацій, житлово-експлуатаційних підприємств та й галузі ЖКГ в цілому. Тому я вимагаю більш принципового ставлення до виконання обов’язків усіх відповідальних за ці процеси. Ми маємо скорегувати нашу кадрову політику, відпрацювати відповідні рішення і пришвидшити реалізацію реформи. Сфера житлово-комунального господарства є пріоритетною для міста, адже йдеться про добробут киян», – наголосив Олександр Попов.

Очільник КМДА запевнив, що місто отримає фінансування галузі у тому обсязі, який передбачений бюджетом, і навіть розраховує на додаткові ресурси з державної скарбниці. Це дозволить оновити  фонди комунальних підприємств та провести більше, ніж планувалося ремонтів під’їздів та прибудинкових територій.

«Вчора ми мали консультації з Міністерством фінансів. Я переконаний, що Київ отримає підтримку від держави і зможе реалізувати усі плани. Тому нам треба працювати, не покладаючи рук. Упевнений, перед нами стоїть абсолютно реальне завдання і ми його виконаємо», – підсумував Олександр Попов.

Анна Недогибченко

 
Коментарі (0)