Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГНадзвичайні подіїПожежа у Гостинному дворі відбилася на Мінрегіоні
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Пожежа у Гостинному дворі відбилася на Мінрегіоні

Робота підвідомчих підприємств Мінрегіону в Гостинному дворі продовжиться у штатному режимі.

Представники МНС, Державної наукової бібліотеки ім. Заболотного, інституту «УкрНДІпроектреставрація» та експерти Мінрегіону обговорили хід мінімізації наслідків пожежі у Гостинному дворі, яка спалахнула вчора вночі на даху будівлі. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Мінрегіону.

«Інститут та наукова бібліотека продовжать роботу у штатному режимі. Завдяки професійним діям рятувальників, самовідданим діям працівників науково-дослідного інституту, наслідки пожежі виявилися мінімальними для діяльності підвідомчих підприємств Мінрегіону. Найбільша цінність – наукові архіви інституту не постраждали, мінімальних втрат зазнали робочі матеріали, обладнання та оргтехніка», – відзначив Міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Геннадій Темник.

За його словами, безпосередньо на місці подій з 4 годин ранку працював заступник Міністра Дмитро Ісаєнко, керівництво та частина працівників «УкрНДІреставрації». Рятувальники та науковці змогли оперативно евакуювати у безпечну частину будівлі велику кількість архівних фондів інституту.

Як повідомляла «Україна Комунальна», вчора, 9 лютого, близько 2:14 у будівлі Гостинного двору у горищному приміщенні виникла пожежа. Займання сталося над приміщенням науково-дослідного інституту «УкрНДІпроектреставрація», та охопило площу близько 200 кв. м. Вогнем пошкоджені конструктивні елементи покрівлі. Жертв та постраждалих немає. О 6:30 підрозділами МНС, у складі дев’ятнадцяти відділень, пожежу локалізовано.

У будівлі Гостинного двору перебувають 2 установи Мінрегіону: науково-дослідний інститут «УкрНДІпроектреставрація» та Державна наукова бібліотека ім. Заболотного. Бібліотека міститься у протилежному крилі будівлі від місця займання, тому пожежа їй не загрожувала.

 
Коментарі (0)