Рус Укр
ГоловнаКоментаріВодопостачанняП.Пантелеєв:«Ми усвідомлюємо невдоволення киян, які досі не мають гарячого водопостачання»
Новини ЖКГ
28 Березня 2024 p.
27 Березня 2024 p.
26 Березня 2024 p.
25 Березня 2024 p.
22 Березня 2024 p.
21 Березня 2024 p.
19 Березня 2024 p.
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

П.Пантелеєв:«Ми усвідомлюємо невдоволення киян, які досі не мають гарячого водопостачання»

НАК «Нафтогаз» та КП «Київтеплоенерго» відпрацювало робочий варіант мирової угоди, що має бути затверджена під час засідання Господарського суду м. Києва.
НАК «Нафтогаз» та КП «Київтеплоенерго» відпрацювало робочий варіант мирової угоди, що має бути затверджена під час засідання Господарського суду м. Києва. Після цього буде укладений договір на постачання газу між НАК «Нафтогаз» та комунальним підприємством «Київтеплоенерго». 
 
Про це на засіданні Київради заявив заступник голови КМДА Петро Пантелеєв.
 
«Ми усвідомлюємо колосальну напругу та невдоволення частини киян, які досі не мають гарячого водопостачання у себе в домівках. Але вирішення проблеми залежало не тільки від міста. Й алгоритм, що був погоджений для вирішення ситуації із заборгованістю, має послідовний характер: виконання одного пункту дозволяє розпочати інший. На жаль, постанова Кабінету Міністрів України № 705, що була прийнята ще 29 серпня, виконана лише вчора. Тобто ввечері 3 жовтня Міністерство фінансів України переказало кошти НАК «Нафтогаз» як виконання зобов’язань державного бюджету на погашення різниці у тарифах на теплову енергію. Це, своєю чергою, дозволяє вирішити питання штрафів та пені, які були нараховані на основну частину заборгованості перед НАК «Нафтогаз», – сказав він.
 

Уже сьогодні підготовлений робочий варіант мирової угоди з «Нафтогазом». Угода має буде затверджена у Господарському суді м. Києва. Засідання призначене на 10 жовтня. Після отримання ухвали будуть укладені договори на постачання газу та відновлена робота об’єктів теплогенерації – ТЕЦ-6 та майже 200 котельних. 

 
Коментарі (0)