Рус Укр
ГоловнаКиївські будніВодопостачанняПрокуратура спільно з Нацполіцією провели обшуки в «Київводоканалі»
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Прокуратура спільно з Нацполіцією провели обшуки в «Київводоканалі»

Київська міська прокуратура провела огляд складських приміщень ПрАТ «Київводоканал» в межах кримінального провадження щодо заволодіння коштами вказаного підприємства в особливо великих розмірах
Вчора, 7 лютого 2022 року, Київська міська прокуратура спільно зі слідчими СУ ГУ НП у місті Києві та працівниками ДСР України на виконання ухвал слідчого судді провела огляд складських приміщень ПрАТ «Київводоканал» в межах кримінального провадження щодо заволодіння коштами вказаного підприємства в особливо великих розмірах.
 
Про це повідомила пресслужба Київської міської прокуратури.
 
Згідно з матеріалами слідства, упродовж 2018-2020 років між ПрАТ «Київводоканал» та суб’єктом господарювання було укладено низку договорів на закупівлю обладнання для монтажу водопровідних мереж, систем опалення та кондиціонування тощо.
 
При цьому вказане підрядне підприємство показало у бухгалтерській та податковій звітності фінансово-господарські операції з групою підприємств, які мають ознаки фіктивності, у яких нібито було закуплено обладнання для водопостачання та комплектуючі до нього, що дозволило заволодіти коштами ПрАТ «Київводоканал» в особливо великих розмірах.
 
Вчора в межах кримінального провадження на підставі ухвали суду у складських приміщеннях ПрАТ «Київводоканал» провели огляд з метою встановлення фактичного місцеперебування обладнання для водопостачання та комплектуючих до нього, а також виявлення та фіксації відомостей про обставини вчинення кримінальних правопорушень.
 
Повідомляється, що раніше прокуратура спільно з Нацполіцією провела обшуки у підрядної організації.
 
Нагадаємо, з 16 квітня 2021 року посаду голови правління – генерального директора ПрАТ “АК “Київводоканал” обійняв ексглава Подільської райдержадміністрації Сергій Крушановський. До нього, з квітня 2016 року, цю посаду обіймав Дмитро Новицький.
 
Коментарі (0)