Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГВодопостачанняПів-Києва без гарячої води
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Пів-Києва без гарячої води

У столиці поступово зменшується кількість споживачів, які з тих чи інших причин перебувають без гарячого водопостачання. Так, протягом минулої доби гарячу воду було повернуто 73 абонентам. Однак, попри це в місті досі без ГРВ понад вісім тисяч споживачів.

Понад вісім тисяч столичних споживачів залишаються без гарячої води. За інформацією прес-служби ПАТ «Київенерго», це майже 52% абонентів, яких обслуговує компанія.

«Станом на 6:00 29 серпня 2014 року загалом в Києві без гарячого водопостачання залишається 8 096 споживачів, що складає 51,81% від загальної кількості споживачів, яким надає послуги з централізованого опалення та гарячого водопостачання ПАТ «Київенерго»» - йдеться у повідомленні.

При цьому підкреслюється, що левова частка відключень зумовлена обмеженням газопостачання теплоджерел компанії для економії природнього газу.  З цієї причини без гарячої води перебуває 6953 споживача, серед них — 403 в Голосіївському, 65 в Дарницькому, 1 844 в Деснянському, 55 в Дніпровському, 1 060 в Оболонському, 737 в Подільському, 1 294 в Святошинському, 670 в Солом`янському, 825 в Шевченківському районах.

Решта відключень пов’язана з пошкодженнями на тепломережах (без ГРВ 76 споживачів), плановими ремонтами у тепловому господарстві (без ГРВ 719 споживачів), заміною ділянок трубопроводів (без ГРВ 343 споживача) та гідравлічними випробуваннями (без ГРВ 5 споживачів).

Зауважимо, у «Київенерго» стверджують, що протягом минулої доби в  результаті усунення 22 пошкоджень на тепломережах компанії подача гарячої води була відновлена до 73 споживачів.

Як повідомляла «Україна Комунальна», вчора у столиці без гарячої води перебувало 8 136 споживачів.

 
Коментарі (0)