Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГБудівництвоРеконструкція Поштової площі потрапила під нагляд Міністра
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Реконструкція Поштової площі потрапила під нагляд Міністра

Міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Геннадій Темник, за дорученням Віце-прем’єр-міністра Олександра Вілкула провів робочу нараду щодо реконструкції транспортної розв‘язки на Поштовій площі

Про стан будівництва на об’єкті Геннадію Темнику доповів голова Київської міської державної адміністрації Олександр Попов. За словами голови КМДА, станом на 1 січня нинішнього року виконано роботи з прокладання водопроводу, кабелів зв’язку, кабелів високого струму та водозливу.

Практично завершено монтаж залізобетонної прогонової будови естакади - залишилося змонтувати останню прогонову будову з дев’яти, триває влаштування буронабивних паль туннелю (наразі виконано 72% даних робіт). Крім того, на чверть виконані роботи з будівництва підземного пішохідного переходу, а також розпочато перші роботи з бетонування покриття автомобільного тунелю під Поштовою площею.

Олександр Вілкул відзначив особливу важливість цього об’єкту для міста та поставив завдання закінчити будівництво в термін до кінця травня 2013 року.

«Розвиток транспортної інфраструктури є одним з пріоритетів розвитку міста. Будівництво розв’язки дозволить збільшити транспортний потік з 85 до 110 тисяч авто на добу, забезпечити нормальний рух автотранспорту на Поштовій площі, особливо ввечірні та ранкові години «пік». Уряд ставить завдання закінчити будівництво до кінця травня 2013 року», - зазначив Віце-прем’єр-міністр.

Нагадаємо, що реконструкцію транспортної розв’язки на Поштовій площі розпочали у минулому році. Після її завершення буде забезпечено безперервний рух автотранспорту по вулиці Набережно-Хрещатицькій та Набережному шосе в обох напрямках.

У складі об’єкту буде побудовано: естакаду лівоповоротного з’їзду з Володимирського узвозу на вулицю Набережно-Хрещатицьку, тунель по Набережному шосе та підземний пішохідний перехід через вулицю Боричів узвіз. 

 
Коментарі (0)