Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГРяд комунальних об'єктів Києва отримає додаткові кошти
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Ряд комунальних об'єктів Києва отримає додаткові кошти

Столична влада перерозподілила державні витрати. Додаткові кошти будуть спрямовані на реконструкцію колекторів, ремонт закладів освіти та проспекту Перемоги.

У Київській міській державній адміністрації підготували пропозиції щодо внесення змін до Програми економічного і соціального розвитку Києва на 2013 рік. Тож, асигнування на об’єктах, на яких кошти до кінця поточного року не освоять, були зменшені та спрямовані на фінансування об’єктів, роботи на яких активно ведуться та потребують додаткового фінансування. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі відомства.

Зокрема, передбачені додаткові кошти для продовження робіт з будівництва та реконструкції каналізаційних колекторів – 16,8 млн грн, продовження робіт з реконструкції просп. Перемоги – 3,7 млн грн, завершення реконструкції покрівель школи та дитячих садків в Оболонському районі – 2 млн грн та на реконструкцію дамб мулових полів № 1 та № 2 Бортницької станції аерації – 3,6 млн грн.

Також передбачені асигнування з державного бюджету у сумі 47 млн грн для полігону твердих побутових відходів № 5 у Підгірцях на розширення потужностей системи очищення стічних вод.

Крім того, у зв’язку із прийняттям постанови Кабінету Міністрів України від 11 грудня 2013 № 915 про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів від 08 грудня 2010 №1149 «Деякі питання розподілу обсягу міжбюджетних трансфертів», зменшені асигнування на будівництві Подільського мостового переходу через Дніпро у сумі 100 млн. грн.

 
Коментарі (0)