Рус Укр
ГоловнаВибір редакціїТранспортШвидкісному трамваю на Троєщину не відбитися від пасажирів
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Швидкісному трамваю на Троєщину не відбитися від пасажирів

Відновлена лінія швидкісного трамваю на Троєщині з кожним днем користується все більшою популярністю серед мешканців.

Так, якщо у перший день роботи трамваєм скористалося 9 тис. пасажирів, то вже протягом 25-28 жовтня швидкісним рухомим складом перевезено близько 29 тис. киян.

При цьому у день відкриття на станції «Троєщина-2» здійснили пересадку на міську кільцеву електричку близько 4,7 тис. пасажирів, а протягом наступних кількох днів – уже 14 тис. киян пересіли з трамвая на електричку, - інформує прес-служба КМДА.

«Дехто висловлював сумніви щодо користі цього проекту, проте лише за кілька днів роботи трамвай перевіз більше 20 тисяч людей. Більше того, я переконаний, коли поліпшиться обслуговування, у тому числі і за рахунок проекту «Міська електричка» (після придбання нових електропотягів), то кількість пасажирів цього транспортного вузла зростатиме з кожним днем, адже рух тут буде дуже зручним і швидким», – зазначив голова КМДА Олександр Попов.

Він також закликав киян надавати свої пропозиції щодо експлуатації трамвайної лінії, а також зауваження щодо роботи трамвая до міського call-центру.

З дня відкриття нової лінії комунальники пильно слідкують за роботою швидкісного трамваю та фіксують недоліки, які виникають у процесі його експлуатації. Так, зокрема, зафіксовано, що за звичкою, щоб скоротити час, мешканці ходять між станціями швидкісної лінії по коліях, що часто стає причиною уповільнення руху трамваїв. Тож найближчим часом фахівці обіцяють завершити встановлення огорожі вздовж колій там, де це необхідно.

Нагадаємо, за ініціативи голови КМДА Олександра Попова, до 1 листопада проїзд на швидкісному трамваї безкоштовний. З початку наступного місяця прохід на станції здійснюватиметься через турнікети за наявністю квитка та комбі-квитка, дійсного як у трамваї, так і у електричці. Оплатити проїзд можна буде також у трамвайних вагонах, скориставшись електронним компостером.

Катерина Ляшевська

 
Коментарі (0)