Рус Укр
ГоловнаВибір редакціїВодопостачанняСьогодні Київводоканал відключить у дельфінарії «Немо» каналізацію
Новини ЖКГ
28 Березня 2024 p.
27 Березня 2024 p.
26 Березня 2024 p.
25 Березня 2024 p.
22 Березня 2024 p.
21 Березня 2024 p.
19 Березня 2024 p.
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Сьогодні Київводоканал відключить у дельфінарії «Немо» каналізацію

Сьогодні, 8 листопада, відбудеться відключення від послуги каналізування дельфінарію «Немо», стічні води якого безобліково з порушенням чинних норм та вимог законодавства систематично скидаються у міську каналізацію
У вівторок, 8 листопада, відбудеться відключення від послуги каналізування дельфінарію «Немо», стічні води якого безобліково з порушенням чинних норм та вимог законодавства систематично скидаються у міську каналізацію.
 
Під час обстежень об’єкту фахівці Київводоканалу неодноразово виявляли самовільне підключення до міської каналізаційної мережі без технічних умов та належного оформлення договірних відносин.
 
Керівництво дельфінарію заздалегідь попередили про відключення від каналізування. Про зазначену ситуацію повідомили КМДА, Голосіївську РДА, Київську місцеву прокуратуру №1, Голосіївське управління поліції та Санепідслужбу Голосіївського району. Крім того Київводоканал звертався до громадськості та організацій із захисту тварин з проханням долучитись до вирішення ситуації.
 

Слід зазначити, що попередньо Державна архітектурно-будівельна інспекція у м. Києві звернулася до Київводоканалу з проханням ліквідувати несанкціоноване підключення до мереж, оскільки об’єкт побудовано та введено в експлуатацію незаконно. 

 
Коментарі (1)
Коля Пухов
13 Листопада 2016 p. 21:25
АК "Київводоканал", починаючи з травня 2016 р. штучно приписує борг побутовим споживачам. Далеко не всі добилися, щоб помилково приписаний борг не зазначався у платіжці. Вони там хотять , щоб споживачі у свій власний час та за власний рахунок до них приїздили та підписували їхні договори. Аналогічно штучно приписує борги і "Київгаз" . --------------------------------------------------------------------------------------------------------------А потім ці надавачі компослуг "ліквідуються" і куди тоді засунути їхні договори?