Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГОпалювальний сезон 2023-2024Сотням київських квартир перерахують плату за опалення через недогрів
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Сотням київських квартир перерахують плату за опалення через недогрів

У Києві через недогрів плату за опалення перерахують чотирьом сотням квартир. Такі висновки у КМДА зробили за результатами роботи спецкомісій, які обстежували квартири. Втім, кияни часто не відкривали двері представникам комісій для проведення замірів те

У Києві перерахують плату за опалення у 400 квартирах через недогрів. Такі висновки зроблені за результатами роботи комісій, які обстежували квартири. Про це заявив заступник мера Києва Петро Пантелеєв, передає прес-служба Київської міської державної адміністрації.

«…Загалом виявлено понад 800 будинків, де відсутні прилади обліку і люди скаржилися на неякісну послугу. За попередніми висновками, зафіксовано майже 400 випадків, де заміри температури підтвердили інформацію мешканців і де необхідно зробити перерахунок. Однак значна частина обстежень не виявила температурних порушень, а в багатьох випадках люди просто не відчиняли двері представникам комісії, були випадки відмов від проведення огляду помешкань», – заявив чиновник.

Окрім того, за його словами, сформовано відповідний Акт комісійного обстеження, який зобов’язує комісію перевіряти параметри теплоносія, стан систем централізованого опалення та гарячого водопостачання, показники теплолічильника в будинку, стан запірної арматури, термоізоляції будинкових мереж.

Основними причинами недогріву заступник мера назвав: недостатня температура теплоносія, розбалансування внутнішньобудинкової системи; недостатнє утеплення самої квартири.

Зазначається, що комісії продовжать роботу до кінця опалювального сезону.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, столична влада доручила теплопостачальним організаціям зігріти киян. Зокрема, у КМДА поставили завдання підвищити температуру теплоносія, так як в найближчі дні очікується зниження температури зовнішнього повітря.

 
Коментарі (0)