Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГВодопостачанняСтало відомо, коли Теремки та Позняки сидітимуть без води
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Стало відомо, коли Теремки та Позняки сидітимуть без води

Під час щорічних випробувань тепломереж «Київенерго» не нараховує плату за споживання теплової енергії житловим організаціям для отримання гарячої води.

З 27 липня по 10 серпня ПАТ «Київенерго» проводитиме щорічні гідравлічні випробування теплових мереж в частині Голосіївського, Печерського, Дарницького районів столиці.

Про це «У.К.» повідомили у прес-службі ПАТ «Київенерго».

У зв’язку з цим з 14:00 26 липня постачання гарячої води буде тимчасово припинено споживачам житлових масивів Теремки-1, Теремки-2, Деміївка (частково), Саперна Слобідка, Позняки, Осокорки та центральної частини міста.

Випробування теплових мереж здійснюватиметься у межах:

- залізничної колії, вулиці Саперно-Слобідської, проспекту Науки, вулиці Голосіївської, Голосіївського проспекту, вулиць Героїв Оборони, Потєхіна, Заболотного, Лятошинського, Луценка (Крейсера «Аврора»), Якубовського, Ломоносова, Васильківської, Стельмаха, Кустанайської, Кустанайського провулку, Червонозоряного проспекту (частково), вулиць Кіровоградської, Фрометівської, Ямської, Федорова, Димитрова, Антоновича, Фізкультури, Великої Васильківської (Голосіївський район); 

- вулиць Ревуцького, Вишняківської, Крушельницької, Гмирі, проспекту Бажана, Дніпровської набережної, вулиці Чавдар та Ахматової, проспекту Григоренка, вулиць Драгоманова, Пчілки (Дарницький район); 

- вулиць Великої Васильківської, Димитрова, Анрі Барбюса, Лабораторного провулку, вулиць Літньої, Щорса, Предславинської, Лумумби, Ковпака, Кудрі, Чеської, Менделєєва, Філатова, бульвару Дружби народів (Печерський район).

Гідравлічні випробування – обов’язкова щорічна процедура підготовки тепломереж до зими, передбачена Правилами підготовки теплових господарств до опалювального періоду. Випробування проводяться тепломережною водою, охолодженою до температури не вище 40С, з підвищеним на 25% тиском, що відповідає нормативам. Це дозволяє виявити і ліквідувати максимально можливу кількість пошкоджень тепломереж, запобігши таким чином їхній появі під час опалювального сезону. Нагадуємо, на сьогодні рівень зношеності столичних тепломереж становить понад 50%.

Подача гарячої води після випробувань може затримуватися на час, необхідний для усунення виявлених пошкоджень. «Київенерго» додатково повідомить про це житлово-експлуатаційні організації (ЖЕО).

У зв’язку із пошкодженнями тепломереж, які виявляються під час гідравлічних випробувань, на вулицях, у садибах, підвалах будинків, де проходять мережі, можливе виникнення провалин та викидів води на поверхню. Тому «Київенерго» звертається до киян із проханням дотримуватися правил безпеки і при виявленні провалин чи появи води або пари на поверхні за жодних обставин не наближатися до них.

Під час щорічних випробувань тепломереж «Київенерго» не нараховує плату за споживання теплової енергії житловим організаціям для отримання гарячої води. Коригування розрахунків з мешканцями здійснюють ЖЕО.

Нагадаємо, Київенерго інвестує понад 242 млн грн у підготовку енергокомплексу столиці до опалювального сезону 2012/2013.

 
Коментарі (0)