Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГТранспортСтало відомо, коли зникнуть пробки на проспекті Бажана
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Стало відомо, коли зникнуть пробки на проспекті Бажана

До Дня Перемоги комунальна корпорація «Київавтодор» планує завершити реконструкцію проспекту Миколи Бажана та будівництво розв’язки на перетині бульвару Дружби народів і Наддніпрянського шосе

До Дня Перемоги комунальна корпорація «Київавтодор» планує завершити реконструкцію проспекту Миколи Бажана та будівництво розв’язки на перетині бульвару Дружби народів і Наддніпрянського шосе.

Про це заявив генеральний директор корпорації Георгій Глінський, інформує прес-служба КМДА.

За його словами, після завершення комплексної реконструкції на проспекті М.Бажана з’явиться бар’єрна огорожа нового типу, технологія якої дозволяє зміщуватися при ударі і повертатися на місце. Також у ході реконструкції повністю замінене освітлення на енергозберігаюче, укладене довговічне армоване асфальтобетонне покриття. Крім того, на проспекті реконструювали підземні переходи, а вздовж усієї магістралі відокремили велосипедну доріжку. За словами Георгія Глінського, після такої реконструкції у найближчі 7-12 років проспект не потребуватиме жодних оновлень.

До Дня Перемоги столична влада планує також відкрити розв'язку на перетині бульвару Дружби народів і Наддніпрянського шосе. Розв’язка виконана на різних рівнях, з тунелями й естакадами, і є першою такого рівня в Україні. Вона дозволить збільшити пропускну здатність транспортного вузла вдвічі.

Окрім цього завершується реконструкція вул. М.Горького, а для розвантаження Південного мосту заплановано продовжити вул. П.Григоренка до вул. А.Ахматової. У планах на поточний рік також заплановане будівництво транспортної розв’язки на вул. Здолбунівській, на перетині просп. Науки та Столичного шосе, реконструкція Поштової площі та дороги Київ-Гостомель, просп. Маршала Рокосовського, Венеціанського мосту та інших об’єктів транспортної інфраструктури.

Нагадаємо, 5 квітня було відкрито нову транспортну розв’язку (естакаду) на примиканні Дніпровського спуску до Набережного шосе.

 

Ольга Гальчинська

 
Коментарі (0)