Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГСтоличні ЖЕКи спрямують на поточний ремонт мереж, покрівель і електрощитових 265 млн грн
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Столичні ЖЕКи спрямують на поточний ремонт мереж, покрівель і електрощитових 265 млн грн

Київ направить 869 млн грн на поточний і капітальний ремонт житлових будинків в столиці, зокрема, на ремонт покрівель, мереж, внутрішньобудинкових систем та фасадів
Київ направить 869 млн грн на поточний і капітальний ремонт житлових будинків в столиці, зокрема, на ремонт покрівель, мереж, внутрішньобудинкових систем та фасадів, повідомила прес-служба Київської міської державної адміністрації.
 
Згідно з повідомленням, київські ЖЕКи спрямують на поточний ремонт мереж, покрівель і електрощитових 265 млн грн, отриманих в якості тарифу на утримання будинків та прибудинкових територій.
 
"Ці кошти будуть спрямовані на ремонт 1,2 тис. Покрівель, ремонт внутрішніх систем теплопостачання, гарячого і холодного водопостачання в більш ніж 8 тис. Будинків. Також увагу буде приділятися ремонту систем електропостачання в зв'язку зі збільшенням загальної потужності побутових електроприладів в квартирах", - цитується в повідомленні КМДА директор департаменту житлово-комунальної інфраструктури КМДА Дмитро Науменко.

Крім того, за його словами, райадміністрації Києва в рамках програми соціально-економічного розвитку на 2018 рік направлять 604 млн грн на капітальний ремонт 2,1 тис. Об'єктів. Кошти будуть використані на капремонт покрівель, сходових клітин, внутрішньобудинкових систем, фасадів і дитячих майданчиків. 

 
Коментарі (0)