Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГТарифи ЖКГСтолична облдержадміністрація: у Броварах – найдешевші комунальні тарифи
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Столична облдержадміністрація: у Броварах – найдешевші комунальні тарифи

І хоч розраховуються вони всюди однаково – в залежності від вартості енергоносіїв, оплати праці робітникам, пально-мастильних матеріалів – броварчани платять за блага цивілізації значно менше, ніж сусіди

Тарифи на «комуналку» у Броварах – найнижчі в області. І хоч розраховуються вони всюди однаково – в залежності від вартості енергоносіїв, оплати праці робітникам, пально-мастильних матеріалів – броварчани платять за блага цивілізації значно менше, ніж сусіди.

Таку інформацію розмістила на своїй Інтернет-сторінці Київська обласна державна адміністрація.

Як зазначається у повідомленні, «Єдина розбіжність в цьому питанні з іншими містами Київщини – це впровадження сучасних методів енергозбереження».

Відповідно до вміщених відомостей, лише тільки на природному газі броварчани після впровадження сучасних технологій мають економію до 15%. Чималу користь дає поступова заміна «підйомних» насосів (тих, які збільшують тиск води для закачування до квартир у висотні будинки) на нові, що споживають менше електроенергії.

Тому тарифи у Броварах – найнижчі на Київщині, а вартість квартплати не підвищується із 2006 року, підкреслюється у повідомленні.

 

Ольга Гальчинська

 
Коментарі (1)
Я
25 Лютого 2012 p. 11:22
Прошу автора статті не обманювати нікого. Це явна неправда. Можливо і оплата за квартплату не підвищувалася, однак навіть платити по даних тарифах не має за що, адже сміття вивизиться не періодично, 90% під"їздів будинків (окрім нових, там де є охорона чи "консєржки") брудні, прибираються рідко, а вологого прибирання взагалі не проводиться. Не говорячи вже про якість ремонтні роботи з боку працівників Жеків, котрі, як правило, завжди напідпитку, тому приходиться все виконувати самому у приватному порядку через знайомих спеціалістів. Ціни на воду збільшилися з 4.40 грн до 5.54 грн навесні минулого року, оплата за опалення зросла з 3 грн до 6.7 грн за 1 кв м. з 01.02.2011 року. Крім цього, Бровари були єдиним містом, де було запроваджено спочатку абонплату за опалення, а після внесення протесту прокурором, дана плата стала називатися ПТН, та складала більше 1 грн за 1 кв.м. І оскільки сплачували її далеко не всі, тому місцева влада через кілька років скасувала її, при цьому піднявши плату за опалення з 01.02.2011 року. Вартість підігріву води з 01.02.2011 року також вирослі з 9-11 грн за 1 м. куб (залежно від місяця року) до 14.62 грн . Так де ж тут найменші тарифи? Візміть для порівняння тарифи м. Києва, чи інших міст області (України) вони значно нижчі. Чи не дивно це?