Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГТранспортСтолична влада обіцяє відремонтувати міжбудинкові під’їзди
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Столична влада обіцяє відремонтувати міжбудинкові під’їзди

Дорожнє покриття на майже 500 міжбудинкових та міжквартальних під'їзних шляхах обіцяють відремонтувати. Столична влада запевняє, що на ці цілі вже виділено більше 200 млн грн.

У Києві планується цього року відремонтувати 469 міжбудинкових та між квартальних під’їздів. Про це заявив перший заступник голови Київської міської державної адміністраці Ігор Ніконов, передає прес-служба відомства.

«На вимогу киян, які зверталися зі скаргами до Контакт-центру 15-51, до листопада поточного року мають бути відремонтовані 469 міжбудинкових та міжквартальних проїздів. На відновлення асфальтного покриття місто вже виділо понад 200 млн грн», – повідомив чиновник.

Крім цього, планується апітально відремонтувати покриття проїжджої частини та тротуарів площі Перемоги біля станції метро «Святошин». Пізніше, ремот на проспекті буде продовжено в напрямку станції метрополітену «Берестейська».

«Реконструкція двох послідовно розташованих шляхопроводів з посиленням несучих конструкцій покращить безпеку руху, збільшить пропускну спроможність. Ми подбаємо про наявність на проспекті Перемоги пандусів та належних понижень на шляху для людей з обмеженими можливостями. А для прихильників здорового способу життя зробимо нові велосипедні доріжки», – заявив заступник мера.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, у Запоріжжі на цей рік заплановано провести ремонт дорожнього покриття на кількох вулицях міста. Крім цього, буде проведено реконструкцію тротуарів.

 
Коментарі (0)