Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГНадзвичайні подіїСтоличний асфальт тріщить по швах
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Столичний асфальт тріщить по швах

Проспект Бажана в Києві, реконструкція якого обійшлася місту в 400 млн грн і закінчилася лише три місяці тому, знову потребує ремонту.

У новенький проспект Бажана знову «закатають» гроші. Проспект Бажана в Києві, реконструкція якого обійшлася місту в 400 млн грн і закінчилася лише три місяці тому, знову потребує ремонту. Новенький асфальт потріскався і його доведеться повністю перекладати. У «Київавтодорі» покладають провину на вантажівки, які заїжджали до Києва попри заборону і «продавили» асфальт.

«Вантажному транспорту заборонено в'їзд до міста вдень, якщо температура повітря вище 28 градусів. Але водії під час тривалої спеки ігнорували заборону і їздили навіть за +35. За такої температури навіть на найкращому асфальті, якщо по ньому проїде фура, з'являться колії», - пояснив гендиректор «Київавтодору» Георгій Глінський. Але в столичній ДАІ стверджують, що під час спеки вантажний транспорт в столицю не пускали. Щоправда, в окремих випадках робили винятки. «Пропускали автомобілі, які перевозили продукцію, яка швидко псується, а також машини для перевезення ремонтної техніки», - зазначили в прес-службі ДАІ Києва.

В результаті на Харківській площі утворилися широкі колії завдовжки в 400 метрів. Тепер асфальт доведеться повністю перекладати. У Київавтодорі запевняють, що на повторний ремонт дороги місто не витратить жодної копійки. «Асфальт по гарантії замінить підрядник. Ремонтні роботи розпочнуть у ці вихідні. Працювати будуть вночі, тому заторів через це не буде. Проспект лише частково перекриють в темний час доби», - повідомив пан Глінський.

Джерело - ТСН

 
Коментарі (0)