Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГСтоличний провал житлово-комунального господарства
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Столичний провал житлово-комунального господарства

Столичний провал житлово-комунального господарства Депутатська фракція «УДАР» вважає вкрай незадовільними виконання КМДА бюджету столиці та Програми соціально-економічного розвитку міста.
Депутатська фракція «УДАР» вважає вкрай незадовільними виконання КМДА бюджету столиці та Програми соціально-економічного розвитку міста, а також виступає проти чергового внутрішнього запозичення до бюджету міста у розмірі 3,5 млрд грн.
 
Про це повідомила «У.К.» прес-служба партії «Удар».
 
За словами заступника голови фракції Наталії Новак, останні роки спостерігається постійне недовиконання столичного бюджету. Так, фактично по доходах виконано  84,1% бюджету, по видатках – 82,5% до планових показників. В Києві сповільнилися темпи економічного росту, зменшилася середня заробітна плата. Натомість швидкими темпами зростали ціни – 6% проти 4,5% по Україні.
 
Внутрішній борг Києва на кінець 2011 року склав 12,5 млрд грн, що наближається до усього бюджету столиці. Відтак фракція «УДАР» вважає неприпустимим робити чергові зовнішні запозичення у розмірі 3,5 млрд грн, які втягнуть столицю у ще більше кредитне ярмо, додала пані Новак.
 
«Показово, що найбільш «провальною» виявилася галузь житлово-комунального господарства, яка у 2011 була профінансована лише на 66,2%. Це при тому, що Попов і його команда заявляли про реформування цієї галузі, а сам голова КМДА як колишній міністр ЖКГ мав би демонструвати в цій галузі найбільші успіхи», –  переконана депутат.
 
Бюджет виживання-2011 знову залишив невиконаними цілу низку програм соціально-економічного розвитку столиці, обіцяного нинішньою владою. «Не проведено капітальний ремонт мереж зовнішнього освітлення, прибудинкових територій, не облаштовано ігрові спортивні майданчики, не проведено реконструкцію й ремонт ліфтів, житлового фонду, не заасфальтовано прибудинкові території. На фоні недовиконання бюджету ще й спостерігалося неефективне використання коштів – на ті ж амбулаторії сімейної медицини, замість створення яких можна було б відремонтувати добру половину столичних поліклінік, – сказала Наталія Новак. – Усе це є підставами для того, аби визнати незадовільною роботу виконавчого органу Київської міської ради».
 
 
Коментарі (0)