Рус Укр
ГоловнаВибір редакціїУтилізація ТПВСтоличний сміттєспалювальний завод «Енергія» отримав ліцензію
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Столичний сміттєспалювальний завод «Енергія» отримав ліцензію

КП «Київтеплоенерго» отримало ліцензію на право провадження господарської діяльності з перероблення побутових відходів на столичному сміттєспалювальному заводі «Енергія»
КП «Київтеплоенерго» отримало ліцензію на право провадження господарської діяльності з перероблення побутових відходів за місцем провадження господарської діяльності на столичному сміттєспалювальному заводі «Енергія», повідомляє прес-служба КМДА. 
 
Рішення про видачу ліцензії було одностайно прийняте Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг (НКРЕКП) під час робочого засідання.
 
Ліцензія дає законне право заводу «Енергія» продовжити свою роботу із переробки твердих побутових відходів (ТПВ) та виробництво і відпуск теплової енергії вже у складі комунального підприємства «Київтеплоенерго». Нагадаємо, що 1 серпня 2018 року сміттєспалювальний завод «Енергія» переходить в управління міста – КП «Київтеплоенерго».
 
Нагадаємоо, що 19 липня КМДА затвердив тариф для КП «Київтеплоенерго» на виробництво теплової енергії на установках із використанням альтернативних джерел енергії (у тому числі, і заводі «Енергія»). 
 
Раніше КП «Київтеплоенерго» отримало ліцензії на виробництво електричної та теплової енергії на ТЕЦ, генерацію теплової енергії на котельнях, транспортування та постачання теплової енергії, а також виробництво теплової енергії і переробку ТПВ на заводі «Енергія».
 

Зазначимо, що ліцензією із переробки побутових відходів комунальне підприємство завершило повне коло з ліцензування усіх видів діяльності «Київтеплоенерго». Підприємство отримало усі необхідні ліцензії для забезпечення господарської діяльності. 

 
Коментарі (0)