Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГЕлектроенергетикаСтоличним МАФам вимикають електроенергію
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Столичним МАФам вимикають електроенергію

Комунальники шукають кіоски, які незаконно забезпечуються електроенергією. У разі, якщо підозра щодо несанкціонованого відключення до електромереж підтверджується – МАФам вимикають електрику.

Робоча група з представників КП «Київблагоустрій», «Київенерго», «Київміськсвітло», райдержадміністрацій та Держенергонагляду щоденно перевіряє законність підключення МАФів до мереж електропостачання. У випадку, якщо власники кіосків несанкціоновано отримують електрику – їм вимкнуть світло. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі Київської міської державної адміністрації.

Так, вже обстежено законність підключення до ліній електропередач низки тимчасових споруд, які розміщені на просп. Перемоги, 33-35 біля станції метро «Політехнічний інститут», також на вул. Малишка та вул. Попудренка (станція метро «Дарниця»), на просп. Перемоги, 136 (біля станції метро «Житомирська»), на просп. Палладіна (поблизу станції метро «Академмістечко»), біля станції метро «Чернігівська» та «Лісова», а також на просп. Маяковського, 26.
 
«За результатами перевірки встановлено, що частина тимчасових споруд мають договори на споживання електроенергії. Ті тимчасові споруди, у яких відсутні дозвільні документи на споживання електроенергії, були відключені від електроживлення, а електричні кабелі демонтовано», – йдеться в повідомленні
 
Зокрема, після проведених перевірок від електроживлення вже відключено більше 50 несанкціоновано підключених тимчасових споруд. 
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», для підготовки до опалювального періоду в столиці, муніципалітет має вчасно надати пропозиції щодо розподілу газу. Холод вже наближається, а ініціативи зі сторони КМДА «Нафтогазу» досі не надходили.
 
Коментарі (0)