Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійСтоличній прокуратурі доведеться захищати ліс у Новобіличах
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Столичній прокуратурі доведеться захищати ліс у Новобіличах

Денис Москаль закликає Прокуратуру Києва та столичну міліцію перевірити законність вирубки дерев цінних лісових порід на узбіччі Житомирської траси у 89 кварталі Святошинського лісництва

Голова постійної комісії Київської міської ради з питань екологічної політики, голова депутатської фракції «Республіка Київ» Денис Москаль закликає Прокуратуру Києва та столичну міліцію перевірити законність вирубки дерев цінних лісових порід на узбіччі Житомирської траси у 89 кварталі Святошинського лісництва.

Про це йдеться у відповідному депутатському зверненні Д.Москаля, скерованому до Прокуратури Києва, Головного управління МВС України в м. Києві та Державної екологічної інспекції, інформує прес-служба політика.

«Правоохоронні та контролюючі органи мають з’ясувати, хто і на яких підставах вирубує дерева на узбіччі Житомирської траси на території Святошинського лісництва та притягнути винних до відповідальності. Переконаний, що на такі випадки необхідно жорстко реагувати, адже знищення дерев на території Святошинського лісопаркового господарства вже набуває загрозливого характеру», - наголосив Д.Москаль.

Також депутат закликає столичну прокуратуру внести протест на рішення, яким Київрада ще у 2007 році передала земельну ділянку площею 0,2 га на території Святошинського лісництва, де були вирубані дерева, в оренду приватній структурі для будівництва кафе.

«Це рішення необхідно скасувати, а договір оренди анулювати. У лісі не можна будувати ні кафе, ні будь-яких інших розважальних закладів. Адже ліс повинен слугувати рекреаційним потребам усіх киян. До того ж, ця територія є улюбленим місцем прогулянок мешканців масиву Новобіличі», - підкреслив політик.

За словами Д. Москаля, місцеві мешканці уже провели акцію протесту проти будівництва кафе у лісі. 

 

Джерело:  УНН

 
Коментарі (0)