Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГТранспортCтанцію метро «Теремки» готують до відкриття
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Cтанцію метро «Теремки» готують до відкриття

Наразі на станції «Теремки» ведуться оздоблювальні роботи. А після її відкриття пасажирам більше не доведеться робити пересадки на станції «Васильківській».

Нову станцію метро «Теремки» відкриють до Дня Незалежності 24 серпня. Вона буде оформлена мозаїкою та облаштована ліфтом, а пасажирам більше не доведеться робити пересадки на станції «Васильківській», пишуть «Вести».

Зі станції вестимуть чотири виходи. Два – біля ТРЦ «Магеллан» і два – на парному боці проспекту Глушкова (до них треба йти через підземний перехід). Для людей з обмеженими фізичними можливостями передбачено ліфт, який опустить у вестибюль, а також підйомник на сходинках.

Наразі робітники займаються оформленням станції. Під ногами – блискучий граніт, а нагорі різнобарвна мозаїка. На платформі зроблять кругові лавочки та торшерні лампи з розсікачами світла, які повинні підкреслити красу зводу.

Станція буде мілкого залягання, однак тунель робили не так, як, наприклад, метро на Московській площі (розкопували поверхню), а пройшли під землею. Начальник ділянки Анатолій Штандарін обіцяє, що поїзд буде під'їжджати до станції відчутно тихіше, ніж на інших лініях – тут застосували польську технологію поглинання шуму, яку вперше використали в тунелі від станції «Васильківської».

Зараз, щоб доїхати до кінцевої станції «Іподром», потрібно вийти на «Васильківській» і пересісти у інший потяг. Тепер на «Теремках» зроблять разворотний глухий кут і кишеню, яка відіграватиме роль міні-депо. Вхід на станцію буде поруч з ТРЦ, великим житловим масивом, зупинками приміських маршруток. Тобто, повезе в першу чергу жителям вулиць Глушкова і Теремківської – станція буде в декількох хвилинах ходьби від їх під'їздів. У свою чергу, ріелтори прогнозують зростання цін на нерухомість у цьому районі.

«Раніше район був цікавий лише тим, хто тут працював. Як тільки запускали нову станцію «Деміївську», продажі пожвавлювалися, а ціни піднімалися. Наприклад, біля іподрому в будинку по вулиці Касіяна, 2/1 трикімнатна квартира без ремонту коштувала 160 тисяч доларів. Після запуску станції «Іподром» її вже продали за 180 тисяч. І тут ціни зростуть на 10-15%», - вважає ріелтор Тамара Чала.

До слова, «Теремки» стануть 52-ю станцією київського метро, не рахуючи заморожених станцій «Львівська брама» і «Теличка».

 
Коментарі (0)