Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГСтолиця отримала бюджет на поточний рік
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Столиця отримала бюджет на поточний рік

У КМДА затвердили столичний бюджет та Програму еконмічного та соціального розвитку на 2014 рік. Засідання проводилося у Печерській районній держадміністрації, рішення приймалися голосуванням у ручному режимі.

Депутати Київради затвердили Програму економічного та соціального розвитку, а також бюджет Києва на 2014 рік. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Київської міської державної адміністрації.

 

КМДА запропонувала Київраді прийняти бездефіцитний столичний бюджет на 2014 рік з доходами у сумі 20 млрд 100 млн 343,1 тис. грн і видатками у сумі 19 млрд 835 млн 536,3 тис. грн.

Заступник голови КМДА Руслан Крамаренко повідомив, що пріоритетними у поточному році стануть питання ефективного використання ресурсного потенціалу міста, стимулювання конкурентоспроможності виробництва, поліпшення інвестиційного та бізнес-клімату, реалізація проектів під державні гарантії, розвиток державно-приватного  партнерства.

Раніше в.о. голови КМДА Анатолій Голубченко повідомив, що в 2013 році бюджет Києва був недовиконаний на 3,2 млрд грн

За прогнозами фінансистів, реалізація Програми економічного та соціального розвитку у 2014 році сприятиме зростанню валового регіонального продукту – на 2,5%, промислового виробництва – на 2,5%, товарообороту  – на 5,5%, обсягу капітальних інвестицій – на 3,5%, прямих іноземних інвестицій – на 5,0%, експорту – на 4,0%. Середньомісячна заробітна плата може збільшитись на 10,5%.

План заходів, передбачених проектом Програми економічного та соціального розвитку, був складений виходячи з реальних можливостей. Структура бюджетних капітальних вкладень у 2014 році така: плановий обсяг бюджетних асигнувань – 1 млрд. грн. З них 944,8 млн. грн. – бюджет розвитку спецфонду міського бюджету, 25 млн. грн. – фонд охорони навколишнього природного середовища, 21,7 млн. грн. – субвенція з державного бюджету на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку, а 12 млн. грн. – цільова субвенція з державного бюджету на будівництво під’їзної дороги та зовнішньо-інженерних мереж до інноваційного парку «Біонік Хілл».

Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», Київська міська державна адміністрація відтермінувала підписання розпорядження про підвищення вартості проїзду в громадському транспорті.

 
Коментарі (0)