Рус Укр
ГоловнаКоментаріТеплоенергетикаТеплопостачання «Охматдиту» вийде на європейський рівень
Новини ЖКГ
27 Березня 2024 p.
26 Березня 2024 p.
25 Березня 2024 p.
22 Березня 2024 p.
21 Березня 2024 p.
19 Березня 2024 p.
18 Березня 2024 p.
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Теплопостачання «Охматдиту» вийде на європейський рівень

Столичному «Охматдиту» обіцяють забезпечити теплопостачання на високому рівні. ПАТ «Київенерго» проводить безкоштовну реконструкцію двох вузлів обліку теплової енергії у 13 та 14 корпусах медичного закладу. Орієнтовна вартість проекту – 75 тис. грн.

ПАТ «Київенерго» на благодійних засадах взялося за реконструкцію двох вузлів обліку теплової енергії у 13 та 14 корпусах Національної дитячої спеціалізованої лікарні «Охматдит», з орієнтовною вартістю проекту у 75 тис. грн. Про це повідомив директор СВП «Київські теплові мережі» ПАТ «Київенерго» Євген Глушак під час брифінгу.

«Компанія на благодійних засадах взяла на себе зобов’язання реконструювати два вузли обліку теплової енергії у 13 і 14 корпусах лікарні «Охматдит». Зокрема, виступила в якості організатора робіт» - зазначив пан Глушак, додаючи, що завдяки авторитету ПАТ «Київенерго» та важливості питання забезпечення якісного теплопостачання лікарні партнерів - проектувальників, монтажників та постачальників обладнання - вдалося знайти оперативно, і жоден із них також не попросив матеріальної винагороди за свої послуги.

Орієнтовна комерційна вартість проекту реконструкції, за його словами, становить близько 75 тис. грн.

«Наразі проект реконструкції розроблено. Він пройшов експертизу. На підставі проекту закомплектовано необхідне обладнання: придбані витратоміри та лічильники теплової енергії. І в п’ятницю, 17 липня, планується розпочати монтажні роботи обладнання, котре необхідне для введення вузлів обліку в експлуатацію» - наголосив директор СВП «Київські теплові мережі».

Опісля закінчення усіх робіт, пан Глушак запевняє, що за якість теплопостачання корпусів «Охматдиту» можна буде бути спокійним.

Читайте також: Гаряче водопостачання: як виглядатиме нова платіжка

«Теплопостачання корпусів «Охматдиту» буде на високому рівні, і «Охматдит» сплачуватиме лише за ту теплову енергію, котру використав і спожив. Якість обладнання, котре ми монтуємо, європейська» - підкреслив він.

Зауважимо, це не перша співпраця ПАТ «Київенерго» з медичним закладом. У грудні минулого року через пошкодження ділянки магістрального трубопроводу №6 від СТ-1 у Шевченківському районі столиці по пр. Перемоги, 20 кілька стаціонарних відділень «Охматдиту» залишилися без опалення та гарячого водопостачання. Завдяки координації зусиль МНС України та ПАТ «Київенерго» було вжито заходів щодо обігріву приміщень лікарні за допомогою мобільної техніки. А саме пошкодження усунуте впродовж доби. Зокрема, працівники компанії переклали 40 м тепломагістралі діаметром 500 мм, а також встановили секціонуючі засувки, що дозволять більше не відключати від теплопостачання дитячу лікарню у випадку пошкодження трубопроводу.

Нагадаємо, у 13 та 14 корпусах Національної дитячої спеціалізованої лікарні «Охматдит» лікується приблизно 140 дітей, з них половина – діти, котрі мають онкологічні захворювання.

 
Коментарі (0)