Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГВодопостачанняТисячі киян кинули під холодний душ
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Тисячі киян кинули під холодний душ

Сьогодні у столиці з різних причин майже три тисячі споживачів перебувають без гарячого водопостачання. Найбільше відключень пов'язано з пошкодженнями на теплових мережах.

Тисячі киян через пошкодження на тепломережах, планові ремонти теплових пунктів та гідравлічні випробування залишилися без гарячого водопостачання. Про це «Україні Комунальній» повідомили у пресс-службі «Київенерго».

«Станом на 6:00 27 травня 2014 року, в результаті пошкоджень на мережах централізованого опалення та гарячого водопостачання тимчасово без ГВП залишається 1172 споживачів. Серед них 888 в Печерському, 205 в Дніпровському, в 1 Голосіївському, 2 в Деснянському, 2 в Подільському, 30 в Святошинському, 1 в Солом`янському, 43 в Шевченківському районах» - йдеться у повідомленні.

Окрім того, зазначається, що 1090 споживачів в Печерському районі, а також мікрорайонів Березняки та Русанівка, тимчасово відключені від ГВП для усунення пошкодження тепломагістралі ТМ-1 від ТЕЦ-5 діаметром 900 мм.

«Пошкодження виявлено о 21.30 26 травня, проводяться роботи по його усуненню, які планується завершити до 21.30 27 травня» - наголошують у повідомленні.

Примітно, що протягом минулої доби на тепломережах «Київенерго» в результаті усунення 31 пошкоджень підключено 79 споживача.

«Внаслідок планових ремонтних робіт, які компанія проводить на ряді теплових пунктів, тимчасово без ГВП залишається 297 споживачів. Серед них 41 в Дарницькому, 43 в Деснянському, 122 в Дніпровському, 8 в Оболонському, 29 в Подільскому, 20 в Святошинському, 7 в Солом`янському, 27 в Шевченківському районах» - додається у повідомленні.

А також зауважується, що у зв’язку з проведенням реконструкцій тепломереж відключено 7 споживачів в Голосіївському районі.

«Внаслідок проведення гідравлічних випробувань тепломереж відключений 141 споживач — 38 в Голосіївському районі, 21 в Солом`янському, 82 в Шевченківському районах» - резюмують у повідомленні.

Нагадаємо, згідно з опитуванням, яке нещодавно проводила «Україна Комунальна», більшість респондентів взагалі не розуміє, для чого відключати гарячу воду під час гідравлічних випробувань тепломереж.

 
Коментарі (0)