Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГВодопостачанняТисячі столичних будинків залишилися з холодними кранами
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Тисячі столичних будинків залишилися з холодними кранами

Понад п’ять тисяч столичних будинків сьогодні без гарячого водопостачання. Левова частина відключень пов’язана з обмеженням газопостачання теплоджерел «Київенерго».

Понад п’ять тисяч столичних споживачів наразі перебувають без гарячого водопостачання. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі «Київенерго».

«В результаті пошкоджень на мережах централізованого опалення та гарячого водопостачання тимчасово без ГВП залишається 336 споживачів. Серед них 20 в Голосіївському, 1 в Дарницькому, 88 в Дніпровському, 15 в Печерському, 16 в Подільському, 33 в Святошинскому, 117 в Солом`янському, 46 в Шевченківському районах» - йдеться у повідомленні.

Окрім того, зазначається, що внаслідок планових ремонтних робіт в тепловому господарстві тимчасово немає гарячої води у 178 споживачів: 63 в Голосіївському, 34 в Дарницькому, 40 в Дніпровському, 3 в Печерському, 23 в Святошинському, 12 в Солом`янському, 3 в Шевченківському районах.

Через проведення реконструкцій на тепломережах гаряче водопостачання відсутнє у 410 споживачів — 31 в Голосіївському, 15 в Дарницькому, 43 в Деснянському, 24 в Оболонському, 35 в Печерському, 2 в Подільському, 252 в Солом`янському та 8 в Шевченківському районах.

У зв’язку із рішенням уряду щодо обмеження газопостачання теплоджерел компанії відключено 4352 споживачів. Серед них 64 в Голосіївському, 1844 в Деснянському, 55 в Дніпровському, 888 в Оболонському, 4 в Подільському, 10 в Печерському, 7 в Святошинському, 953 в Солом`янському, 527 в Шевченківському районах.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, 12 липня НАК «Нафтогаз України» надіслав доручення про відключення від газопостачання ВАТ «Київенерго» (крім ТЕЦ-5 і ТЕЦ-6, яким споживання обмежено до технологічного мінімуму) та ряду інших підприємств теплокомуненерго, які продовжують накопичувати заборгованість за спожите паливо.

 
Коментарі (0)