Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГВодопостачанняТисячі столичних споживачів без гарячої води
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

Тисячі столичних споживачів без гарячої води

У столиці поступово зменшується кількість відключених від гарячого водопостачання споживачів, однак і на сьогодні їхня кількість висока - без гарячої води перебуває понад сім тисяч будинків.

Понад сім тисяч столичних споживачів сьогодні залишаються без гарячого водопостачання. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі ПАТ «Київенерго».

«Станом на 6:00 26 серпня 2014 року загалом в Києві без гарячого водопостачання залишається 7 769 споживачів, що складає 49,72% від загальної кількості абонентів, яким надає послуги компанія» - йдеться у повідомленні.

Окрім того, зазначається, що найбільша кількість відключень гарячої води пов’язана з рішенням уряду щодо обмеження газопостачання теплоджерел «Київенерго» для економії природнього газу.

Зокрема, без ГВП внаслідок зупинки теплоджерел знаходиться 6 924 споживачі, серед них — 403 в Голосіївському, 65 в Дарницькому, 1 844 в Деснянському, 55 в Дніпровському, 1 057 в Оболонському, 12 в Печерському, 737 в Подільському, 1 256 в Святошинському, 670 в Солом`янському, 825 в Шевченківському районах.

В результаті пошкоджень на мережах централізованого опалення та гарячого водопостачання без ГВП залишається 123 споживачі: 21 в Голосіївському, 9 в Дарницькому, 60 в Солом`янському, 33 в Шевченківському районах.

Внаслідок планових ремонтних робіт у тепловому господарстві тимчасово без ГВП залишається 43 споживачі: 2 в Дніпровському, 3 в Печерському, 38 в Святошинському районах.

Внаслідок проведення реконструкцій (повної заміни ділянок трубопроводів) відключені 343 споживачі — 6 в Оболонському, 15 в Печерському, 318 в Солом`янському, 4 в Шевченківському районах.

В результаті проведення гідравлічних випробувань без ГВП залишається 336 споживачів у Подільському районі.

Примітно, що з 22 по 26 серпня на тепломережах «Київенерго» в  результаті  усунення 55 пошкоджень  гаряче водопостачання було повернуте 489 споживачам. Зауважимо, раніше у столиці було відключено від гарячого водопостачання 56,27% від загальної кількості абонентів, яким надає послуги компанія.

 
Коментарі (0)