Рус Укр
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

У киян охололи батареї

Станом на ранок 17 квітня від опалення вже відключені 63,4% споживачів із понад 16 тис. (житловий фонд, адміністративні будівлі та соцсфера), що обслуговує Київенерго

16 квітня ПАТ «Київенерго» почало відключення споживачів столиці від опалювання.

Про це «У.К.» повідомили у прес-службі Товариства.

Як зазначається у повідомленні, технологічно процес відключення триватиме кілька днів. У першу чергу від опалення відключають житлові будинки. Відключення об'єктів соціальної сфери – дитячих садочків, лікарень і шкіл – буде здійснюватися за їхніми заявками.

Станом на ранок 17 квітня від опалення вже відключені 63,4% споживачів із понад 16 тис. (житловий фонд, адміністративні будівлі та соцсфера), що обслуговує Київенерго.

Протягом опалювального сезону 2011/2012 на виробництво тепла та електроенергії всі виробничі потужності Київенерго використали 2,3 млрд куб. м газу і 961 т вугілля. За цей час на ТЕЦ було вироблено близько 4,5 млрд кВт г електроенергії та відпущено споживачам 12,4 млн Гкал теплової енергії. Середня температура теплоносія становила 74,3°С.

«З технічної точки зору опалювальний сезон пройшов стабільно. Але традиційно залишається проблема дефіциту коштів через відсутність компенсації різниці в тарифах на теплову енергію», – зазначив генеральний директор ПАТ «Київенерго» Олександр Фоменко.

За його словами, станом на початок квітня заборгованість бюджету перед Київенерго із компенсації різниці між чинними тарифами на теплову енергію і собівартістю її виробництва становить 2,8 млрд грн, а борги Київенерго за спожитий газ – 2,7 млрд грн.

Нагадаємо, опалювальний сезон 2011/2012 в об'єктах соціальної сфери Києва розпочався 5 жовтня, у житловому фонді – з 10 жовтня.

 

Ольга Гальчинська

 
Коментарі (0)