Рус Укр
ГоловнаНовини ЖКГВодопостачанняУ Києві дезінфікують водогін одного із мікрорайонів
Опитування всі опитування
ЩО ПЕРЕШКОДЖАЄ ВАМ ВЧАСНО СПЛАЧУВАТИ РАХУНКИ ЗА ПОСЛУГИ ЖКГ?
Занадто високі тарифи
Регулярне підвищення квартирної плати
Низька якість послуг або їх повна відсутність
Не дотримання виконавцями термінів з вивезення сміття
Бездіяльність ЖЕКу
Нічого, я завжди вчасно сплачую
Я не вважаю за потрібне платити за комунальні послуги


УК  NEW Роз'яснення, щодо розрахунку розміру житлової субсидії

УК  NEW Житлова субсидія: хто має право на її отримання

УК  При призначенні субсидії враховуються доходи подружжя, незалежно від їх реєстрації

УК   Категорії громадян, які втратили право на отримання субсидії

УК  П'ять основних питань та відповідей про субсидію на оплату ЖКП

 



 

 



 

У Києві дезінфікують водогін одного із мікрорайонів

У столичному мікрорайоні Бортничі (Дарницький район) спеціалісти розпочали дезінфекцію водогону. Влада пояснює це пошуком джерел гострої кишкової палички у водопровідних мережах, яка стала причиною госпіталізації близько півсотні жителів мікрорайону.

У київському мікрорайоні Бортничі, Дарницького району розпочато дезінфекцію водогону. Спеціалісти шукають джерела збудника кишкової палички, яка стала причиною госпіталізації 45 містян. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Київської міської державної адміністрації.

«За результатами перевірок встановлено, що можливим фактором зараження стала вода, якою населення забезпечується від комунального локального водопроводу Верхніх Бортничів, що знаходиться  на  балансі ПАТ АТ «Київводоканал». Фахівцями столичної СЕС проведений відбір води для дослідження за бактеріологічними та фізико-хімічними показниками», - йдеться у повідомленні.

На час проведення дезінфекції водогону жителі мікрорайону будуть забезпечуватись привозною водою в повному обсязі. Щоденно до мікрорайону буде постачатися 4 автоцистерни питної води.

У зв’язку з цим, навчальним закладам, що знаходяться на цій території, а саме ДНЗ № 790 за адресою: вул. Леніна, 20, ДНЗ № 792 за адресою вул. Леніна, 49, рекомендовано припинити свою роботу на час проведення дезінфекції водогону.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, «Київенерго» перевірить пошкодження тепломереж за допомогою безпечного барвника флуоресцеїну, який забарвлює воду в зелений колір. В компанії повідомили, де саме в столиці потече зелена вода.

 
Коментарі (0)